EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 10.10.2018  /  Wille - Olohuone & Keittiö  /  Äänekoski

Mikko Innanen: Maakuntalaulu-uudistus

Mikko Innanen: Maakuntalaulu-uudistus Liput
Takaisin

Ladataan…

SOTE-uudistus etenee ja Mikko Innanen yhteistyökumppaneineen haluaa säilyttää perinteiset maakuntarajat ja -hallintorakenteet keskittyen uudistustyössään ennen kaikkea sisällöllisiin toimiin, kärkihankkeenaan perinteisten maakuntalaulujen uudella tavalla ja uudenlaiselta arvopohjalta esittäminen. Innasella työryhmineen on hankkeessa käytössään todellinen valinnanvapaus: maakuntalauluistamme vain sopivimmat soitetaan konserteissa. Soitellen soteen!

Willessä esiintyvän ryhmän pätevyys on kiistaton, ovathan mukana vuonna 2008 Yrjö-palkitun itäuusmaalaislähtöisen Innasen lisäksi eteläpohjalaistaustainen harmonikkatohtori, pelimannimestaruuden 15-vuotiaiden sarjassa vuonna 1992 voittanut Veli Kujala, sekä Monacon kansainvälisen jazzsolistikilpailun hopeamitalisti vuodelta 1999, kymenlaaksolaistunut savolaisrumpali Mika Kallio.

Kokoonpano:
Mikko Innanen, Saksofonit ja Sovitukset
Veli Kujala, Harmonikka
Mika Kallio, Rummut

"Maakuntalauluista kiertyi jazzikas spiraali (--) lauluja oli tyylitelty tangoksi, humpaksi, valssiksi, post-bopilliseksi eurojazziksi ja vaskikvartettien suosimaksi funk-poljennoksi" - Jarmo Wallenius, Turun Sanomat

"Jokaisella saksofonillaan, baritonilla, altolla ja sopraninolla, Innanen ehti henkilökohtaisesti luotaamaan kaikki tunnerekisterit, niin vaihtelevaa oli soitto. Myös vaikeusasteet vaihtelivat askeettisesta balladisoitosta ja pelkistetystä riffittelystä huimiin virtuoosirevittelyihin, joissa päästiin todella vuolaan virran vietäviksi." - Pentti Ronkanen, Suomijazz.com

Kiertueen tuotanto: Vapaat äänet

Järjestää Äänekosken kulttuuritoimi.  

www.aanekoski.fi/tapahtumakalenteri


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:30

Showtime 19:00, jonka jälkeen ovet suljetaan. Tulethan ajoissa paikalle.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.