EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 23.11.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Mikko Innanen Autonomus

Mikko Innanen Autonomus Liput

Saksofonisti Mikko Innasen Autonomus on sekä nelihenkinen yhtye, sävellyssarja että musiikillinen filosofia. Kvartetin muodostavat Innasen ohella norjalaispianisti Håvard Wiik, basisti Antti Lötjönen sekä tanskalaisrumpali Peter Bruun. Pohjoismaisista huippumuuusikoista koostuva Autonomous tutkii ja tulkitsee Innasen sävellyksiä nimensä mukaisesti itseohjautuvasti ja joka esityskerralla eri tavalla. Innasen moni-ilmeiset ja päiväkirjamaiset sävellykset heräävät livenä henkiin avaten tyystin uusia äänimaailmoja.

Musiikillisen maakuntauudistuksen parissa askarellut saksofonisti Mikko Innanen ulottaa valinnanvapauden nyt uudella tavalla jazzin soittamiseen – graafisilla, jopa kantaaottavilla partituureillaan.” – Helsingin Sanomat

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 23.11.2021 18:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot