EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 10.5.2023  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Mikko Iivanainen

Mikko Iivanainen Liput

Konsertti juhlistaa kitaristi/säveltäjä Mikko Iivanaisen uutta sooloalbumia Lullaby For Lost Souls, jonka sävellyksiä taiteilija esittää sekä akustisella että sähkökitaralla. Iivanainen käyttää myös matalampivireistä baritonikitaraa ja joissakin sähköisissä kappaleissa loopperia. Uusi levy äänitettiin lokakuussa 2022 kokonaan yhdessä päivässä. Lähes kaikki kappaleet ovat ensimmäisiä ottoja. ’Halusin mahdollisimman tuoreen, rehellisen ja liven kuuloisen lopputuloksen. Äänittäjäksi valikoitui Mimix Studion Jyri Sariola, joka loihti loistavat soundit sekä akustiselle, että sähkökitaralle.’

’Musiikilla on todella suuri ja moninainen merkitys itselleni. Lohtu on yksi asia, jota saan sekä kuuntelijana että esittäjänä. Koen jonkinlaista vastuuta tuottaa sellaista musiikkia, jossa tämä elementti olisi läsnä. Ajatus siitä, että emme ole yksin tässä universumissa, vaikka maailma ympärillä olisi kuinka sekaisin. Jos saan yhdessäkin kuulijassa tapahtumaan pienenkin liikkeen, silloin koen onnistuvani’.

Mikko Iivanainen on monista kokoonpanoista tuttu monipuolinen kitarataiteilija, joka on tehnyt viime aikoina yhteistyötä mm. Johanna Iivanaisen, Maria Kalaniemen, Timo Alakotilan, Edu Kettusen ja Mika Kuokkasen kanssa.

Projekti sooloartistina alkoi vuonna 2019 ja ominaista siinä on tasaveroinen suhde kitaran soiton ja säveltämisen välillä. Ne ovat ikään kuin kolikon molemmat puolet, jotka ruokkivat toisiaan. Iivanainen on aiemmin julkaissut kaksi soololevyä: Progesävyisen ensemble albumin Last Room (2014) ja soolokitara levyn A River Runs Through It (2020).

”Iivanainen on ennen kaikkea sointipaletin mestari, näpeistä ja vehkeistä löytyy valtaisa soundivalikoima”

-Suomijazz

"Mikko Iivanainen bends, swells and suddenly stops notes at the most microscopic level, as if Jeff Beck had dedicated himself exclusively to jazz over the past 30 years."

-All About Jazz

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00
Suisto avoinna klo 16-00

Showtime 20:00
Suisto avoinna klo 16-02

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Myynti loppuu 10.5.2023 20:00.