EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 21.11.2021  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

MIKE

MIKE Liput

YHDYSVALTALAINEN NOUSEVA RAP-ARTISTI MIKE HELSINKIIN MARRASKUUSSA

22-vuotias MIKE, hiphopin tuore ääni, aloitti uransa underground-piireissä vuonna 2017. Nuoresta iästään huolimatta, MIKEn musiikissa ovat läsnä viisaus, kipu ja väsymys – ominaisuudet, jotka kuuluvat artistien tuotannossa usein vasta karttuneen iän ja eletyn elämän myötä. MIKE nähdään Helsingin Kuudennella Linjalla marraskuussa.

MIKE on syntynyt New Jerseyssä, asunut Lontoossa, ja asettunut teini-ikäisenä Bronxiin. Nämä asuinpaikat ovat tehneet vaikutuksen myös MIKEn musiikilliseen tyyliin, josta löytyy piirteitä niin grimesta ja King Krulesta, kuin Earl Sweatshirtista ja MF DOOMista. MIKE perusti New Yorkissa useiden tyyliltään samanlaisten artistien kanssa kollektiivin nimeltä [sLUms]. MIKE, AD Hakim, Darryl Johnson, King Carter, Jazz Jodi ja DJ Mason loivat ainutlaatuisen soundin, joka nostatti aaltoja uuden musiikin seuraajien parissa ympäri Yhdysvaltoja. Vuonna 2017 MIKE julkaisi mixtapen ”May God Bless Your Hustle”. Projekti tallensi täydellisesti tunnelmat kaupungista, missä ainoa pysyvä tekijä on muutos. Se nostettiin Pitchforkin ”Best New Music” -listalle ja MIKE alkoi saada myös kansainvälistä huomiota.

Vuoden 2018 lopussa MIKE julkaisi omakustanteen, ”War In My Pen”. Sitä seurasi vuoden 2019 ”Tears of Joy”, hänen toinen albuminsa, joka nostettiin myös Pitchforkin ”Best New Music” - listalle. MIKEn tuorein albumi ”Weight of the World” julkaistiin vuonna 2021. Albumi on lähes kokonaan itse tuotettu ja sisältää fiittaukset Jadasealta ja Earl Sweatshirtilta. MIKE havainnoi soundillisesti monipuolisella albumillaan erittäin tarkkanäköisesti itseään.

MIKE on nähty lämppärinä Blood Orangen ja Earl Sweatshirtin kiertueilla ja esiintynyt festareilla, kuten MoMA PS1 Warm Up, Pitchfork Festival ja Capitol Hill Block Party.

Kuluneen vuoden aikana MIKE on uppoutunut elektronisen ja house-musiikin pariin, kuunnellen mm. Steve Spacekia ja Park Hye Jinia. MIKE julkaisi uusien tuttavuuksiensa inspiroimana kaksi pitkälti instrumentaalista projektia, BLP2020 ”King of the Night” ja BLP2021 ”for ur own good”.

MIKEn tuoreimmalla julkaisulla (”Disco!”) yhdistyvät hänen moderni tuotantotyylinsä, terävästi kirjoitetut lyriikat sekä omaleimainen ulosanti. Albumi on monessa kohdin optimistisempi ja tarttuvampi kuin hänen aikaisemmat julkaisunsa, kantaen silti MIKElle tunnuksenomaista tunnelastia.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 21.11.2021 19:00.