EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 30.7.2021  /  Sorella Cellar Club  /  Tampere

Mike Bell & The Belltones, DJ duo: Las Lunatics

Mike Bell & The Belltones, DJ duo: Las Lunatics Liput

Tämä maamme ehdottomaan rockabilly-eliittiin kuuluva kokoonpano kulkee tyylillisesti Carl Perkinsin, Buddy Hollyn ja Johnny Burnetten jalanjäljissä eli innoitus ammennetaan 50-luvun rock’n’rollista ja rockabillysta. Bändi on 12 toimintavuotensa aikana noussut alansa kansainvälisesti tunnettuihin bändeihin keikkailemalla suurimmilla rock’n’roll-festivaaleilla ja klubeilla mm. USA:ssa, Venäjällä, Japanissa ja Euroopassa. Bändi on myös levyttänyt ja keikkaillut amerikkalaisen rockabilly-legenda Huelyn Duvallin kanssa. Suomalaiselle tv-yleisölle Mike Bell & The Belltones tuli tutummaksi Yle Teemalla nähdyltä kokonaisen ohjelman mittaiselta studioliveltä, jota on esitetty kanavalla useaan otteeseen. Tähän mennessä Mike Bell & The Belltones julkaissut kolme albumia ja nipun pienempiä julkaisuja, joista uusin pitkäsoitto The Beat That Can’t Be Beat (Goofin’ Records) äänitettiin Los Angelesissa ja Berliinissä kokonaan livenä käyttämällä analogista 50-luvun nauhoitustekniikkaa. Levy sai esimerkiksi HS-arviossa täydet viisi tähteä.

Las Lunaticas on tyylikäs DJ duo Helsingistä. R'n'B, doowop, R'n'R, garage, surf, instrumentals..kaikki parhaat musiikkityylit 50- ja 60 -luvulta.
Vinyl only!

www.sorella.fi


Ikäraja: K-24
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 20:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Lippuja loppuunvarattuihin tapahtumiin voi kysyä myös suoraan ravintolalta.

Sorella Cellar Club
Vuolteenkatu 20, Tampere