EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 6.11.2021  /  On the Rocks  /  Helsinki

Mika Kuokkanen & Jere Ijäs Feat. Kaisa Leskinen

Mika Kuokkanen & Jere Ijäs Feat. Kaisa Leskinen Liput


IRON COUNTRY SISTERSIN LAUANTAIN ESIINTYMINEN ON THE ROCKSISSA PERUUNTUU SAIRAUSTAPAUKSEN VUOKSI.

Korvaavana esiintyjänä nähdään Mika Kuokkanen & Jere Ijäs. Liput käyvät tapahtumaan sellaisenaan. Mikäli et halua osallistua korvaavalle keikalle, voi lipun palauttaa 5.1.2022 mennessä osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja.

"Harmittaa valtavasti, että monen siirron jälkeen tämä keikka jää tekemättä. Korvaajat ovat kuitenkin loistavat, joten suosittelemme lippujen pitämistä. Yritämme parhaamme mukaan järjestää keikan On the Rocksiin tulevaisuudessa."

Illan aikataulut:
Ovet - 20:00
Mika Kuokkanen & Jere Ijäs Feat. Kaisa Leskinen - 21:00

Mika Kuokkanen & Jere Ijäs Feat. Kaisa Leskinen

Hoedown-yhtyeen moottori Mika Kuokkanen ja Hoedown-yhtyeen uusin jäsen Jere Ijäs tekivät ensimmäisen duo-keikkansa joulukuussa 2019 ja jatkavat hyvin alkanutta musiikillista matkaansa ja seikkailujaan ympäri Suomea!

Nämä kaksi laulaja-lauluntekijää ovat omien soolourien lisäksi olleet monissa eri kokoonpanoissa ja kiertäneet ulkomailla kiertueilla, etenkin Yhdysvalloissa.

Mika & Jere- duon ideana on, että molemmat esittävät omia suomen-ja englanninkielisiä kappaleita, myös harvinaisempia teoksia sekä tietysti myös muutama Hoedown-ralli saattaa solahtaa joukkoon...

On the Rocksin lavalla piipahtaa myös erittäin sielukas laulajatar Kaisa Leskinen, jonka ensimmäisen soololevyn kappaleiden tekemisessä, musisoinnissa ja tuotannossa Mika Kuokkanen on vahvasti mukana yhdessä Anssi Salmisen kanssa.

Tiedossa on vahvoja tunnelmia, uusia tuulia ja musiikinjuhlaa!


***

On the Rocksin tapahtumissa on käytössä koronapassin tarkastus. Tämä tarkoittaa sitä, että tapahtumat toteutetaan täydellä kapasiteetilla ja jokaiselta asiakkaalta tarkastetaan koronapassi ovella.

Koronapassin voi näyttää esimerkiksi tulosteena tai valokuvana puhelimesta. Käyttäjät löytävät todistuksen saadusta rokotteesta, sairastetusta koronataudista ja voimassa olevista koronatesteistä Omakanta-palvelusta.

Toimi näin:
1. Lataa itsellesi EU:n koronatodistus Omakanta-sivustolta.
2. Saapuessasi On the Rocksiin avaa koronapassi valmiiksi ja näytä henkilökunnalle todistuksessa oleva QR-koodi. Varaudu myös todistamaan henkilöllisyytesi.
3. Henkilökunta skannaa lukusovelluksella todistuksessa olevan QR-koodin.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot