EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 11.12.2021 - Pe 16.9.2022  /  Useita paikkoja  /  Useita kaupunkeja

Mies miehelle

Mies miehelle Liput


Lavikainen ja Karppi ovat Suomen Smith & Jones!


Timo Lavikainen ja Pasi Karppi tuovat suomeksi ensimmäistä kertaa näyttämölle  80-luvun kulttiklassikon. Mies miehelle on esittäjien kunnianosoitus heidän elämäänsä vaikuttaneille lapsuuden sankareille. 

Esitys on koostettu Mel Smithin ja Griff Rhys Jonesin legendaarisista "Head to head"-keskusteluista, jotka nähtiin vuosina 1982-1988 tehdyssä brittisarjassa Alas Smith and Jones . Sketsisarjan ikonista kuvaa kahdesta valkopaitaisesta miehestä pidetään symbolina brittihuumorin kultaisille vuosille.

Suomessa sketsiohjelmaa esitettiin nimellä Lunta tupaan . Sarja oli jatkumoa 70-luvun lopulla alkaneelle Ei yhdeksän uutisille , jossa Smith ja Jones esiintyivät sarjasta soolouralle ponnistaneen Rowan Atkinsonin (eli Mr. Beanin) kanssa.  Myös useat käsikirjoittajat toimivat kummankin sarjan taustalla. Smithin ja Jonesin TalkBack-tuotantoyhtiön nuoret kyvyt uudistivat rohkeasti tv-komiikkaa.

Alas Smith and Jones tulikin tunnetuksi tabuja rikkovista aiheista ja rankasta huumorista. Myös kielenkäyttö aiheutti pahennusta vanhoillisissa piireissä. Silti Smithin ja Jonesin komiikka määritellään useimmiten älylliseksi. Hahmojen ääliömäinen käytös on vain pintaa, joka peittää alleen nokkelan ja monitasoisen huumorin.

Komedian alalla moni juttu on oman aikansa tuote. Head to head-keskustelut ovat kuitenkin kestäneet hyvin aikaa. Ovathan aiheetkin ikuisia ja kaikissa kulttuureissa esiintyviä.  Nyt 40 vuotta myöhemminkin nostetaan kaverin kanssa häpeilemättä kissa pöydälle. Mies miehelle puhutaan muun muassa rahaongelmista, lastenkasvatuksesta, keski-iän kriisistä, unettomuudesta, seksistä, uskonnosta ja naisista. Kovin, kovin paljon naisista!

"Kunnianosoituksena mestareille...on aika puhua kuin Mies miehelle." Timo Lavikainen ja Pasi Karppi

 TalkBack-produktion Ltd:n, BBC:n ja Griff Rhys Jonesin luvalla kääntänyt ja koostanut Pasi Karppi

***

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 4.3.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 25.4.2022 mennessä.Ikäraja: K-15

Esityksen kesto 1 h 15 min.

Numeroimattomat istumapaikat.

Lahden tapahtumassa 11.12.2021 on käytössä koronapassi. Varaathan saapuessasi valmiiksi passin ja henkilöllisyystodistuksen ja saavut paikalle ajoissa.

Hämeen Suoja
Palokunnankatu 12, 13100, Hämeenlinna
Kirjasto- ja kulttuuritalo Virta
Härkitie 6, 37100, Nokia