EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 22.4. - Pe 24.5.2024  /  NÄYTTÄMÖ  /  Joensuu

Mielipuolen päiväkirja 2.0

Mielipuolen päiväkirja 2.0 Liput

Mielipuolen päiväkirja 2.0

Toukokuussa 2023 Näyttämö-teatterissa ensi-iltansa saanut Mielipuolen päiväkirja palaa uudistuneena. Kiitellyn tragikomedian esitykset katkesivat toukokuussa 2023 näyttelijä Jukka Moskuvaaran välilevyvammaan. Nyt Mielipuolen työryhmä on työstänyt esityksestään uudistuneen, vähemmän voltteja ja tärähdyksiä sisältävän version, jossa keskitytään ennen kaikkea rohkeaan läsnäoloon, vuorovaikutukseen ja tarkkaan ajatteluun.

Esitys perustuu vapaasti ukrainalaissyntyisen, venäjäksi kirjoittaneen Nikolai Gogolin samannimiseen novelliin, joka julkaistiin vuonna 1835. Esityksen käsikirjoituksen ovat tehneet Jukka Moskuvaara ja Hanna Rentola, jotka nähdään myös lavalla. Valosuunnittelusta ja teknisestä toteutuksesta vastaa Tatu Vuori. Musiikin ja graafisen ilmeen on tehnyt Nikolai Tiitinen. Äänisuunnittelun ovat tehneet yhdessä Vuori ja Tiitinen. Nyt Näyttämö-teatterissa nähtävä ammattilaisryhmän valmistama Mielipuolen päiväkirja 2.0 on mukaansatempaava tragikomedia, johon jokainen joskus stressaantunut, rakastunut tai hetkellisesti etiketin yli hurmioitunut ihminen voi samaistua.

SIRKUS SUPIAINEN: MIELIPUOLEN PÄIVÄKIRJA 2.0

Työryhmä: Jukka Moskuvaara, Hanna Rentola, Nikolai Tiitinen ja Tatu Vuori
Ohjaus: Työryhmä
Käsikirjoitus, pukusuunnittelu ja rooleissa: Jukka Moskuvaara ja Hanna Rentola
Valo- ja äänisuunnittelu, sekä tekninen toteutus: Tatu Vuori
Äänisuunnittelu, musiikki, visuaalit ja graafinen suunnittelu: Nikolai Tiitinen
Lavastus: Työryhmä
Valokuvat: Jarno Artika
Tuotanto: Sirkus Supiainen
Ääninäyttelijät: Veli-Pekka Koho, Pirkko Kurikka, Mikko Lakkala, Johanna Leppänen, Helmi Linnosmaa, Jukka Moskuvaara, Tilli Moskuvaara, Vuokko Moskuvaara, Henna-Mari Pitkänen, Hanna Rentola, Toni Riihiluoma, Tommi Tihtarinen, Nikolai Tiitinen
Patonkilaulu: Mammu Koskelo

www.teatterinayttamo.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Lipunmyynti ovella alkaa 1 h ennen esitystä.