EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 5. - Ti 18.12.2018  /  Zodiak - Uuden tanssin keskus, Zodiak Stage, V-ovi, Kaapelitehdas  /  Helsinki

Michaela - Paula Tuovinen - Kuumat putket: Blondit

Michaela - Paula Tuovinen - Kuumat putket: Blondit Liput

Ladataan…

Michaela - Paula Tuovinen - Kuumat Putket
Blondit

Kantaesitys

Blondit on Michaela - The Queen of Fucking Everythingille ja Go Go Tanssiryhmä Kuumille Putkille kierrätetty versio Paula Tuovisen sooloteoksesta Blondi vuodelta 2000.

Alkuperäisteos käsitteli valkoiseen naiseen liitettyjä mielikuvia. Tulevassa versiossa Michaela & Kuumat Putket räjäyttävät käsityksiä ja ilmaisuja blondiudesta nostaen bimbot keskiöön.

Esitys saa inspiraationsa kaikesta pöljästä, hullusta ja oudosta. Tuovinen on antanut Michaelalle vapaat kädet muuntaa liikemateriaalinsa ja kokonaisesityksen Michaelan sisäisen bimbon viemänä.

Michaela on koreografi ja tanssija Laura Pietiläisen sielun voimahahmo, joka ammentaa universumin mittaamattomista, voimallisista ja hellivistä energioista.

Koreografia: Paula Tuovinen, Laura Pietiläinen
Esiintyjät: Michaela - The Queen of Fucking Everything, Joonas Lampi, featuring Kuumat Putket
Valo- ja äänisuunnittelu: Mikko Hynninen
Stylist: Joonas Lampi
Residenssi: Saaren kartano
Tuotanto: Zodiak - Uuden tanssin keskus, Paula Tuovinen, Laura Pietiläinen
 
Kuva: Noora Geagea
 

Ensi-ilta
05.12. klo 19 Zodiak Stage

07.12. klo 19*
09.12. klo 15
11.12. klo 19**
12.12. klo 19
14.12. klo 19
15.12. klo 19
16.12. klo 15
18.12. klo 19

*Teosalustus
**Taiteilijatapaaminen esityksen jälkeen

Liput: 27,50/20,50/16,50 €

www.zodiak.fi


Alennuslippuihin oikeuttavat kortit (lapsi alle 16-v, opiskelija, työtön, siviilipalvelus- ja varusmiehet, eläkeläinen, teatterialan ammattilainen, Nuoren Voiman jäsenkortti, eurooppalainen nuorisokortti) tarkistetaan tapahtuman ovella.

Numeroimattomat istumapaikat.

Tiistain 11.12. esitys on valitettavasti peruuntunut. Voit vaihtaa lippusi johonkin toiseen Blondit-esitykseen niin kauan, kun niihin on tilaa. Olethan muutoksesta yhteydessä joko Tikettiin tai suoraan Zodiakiin. Vaihdosta peritään uusi palvelumaksu.

zodiak@zodiak.fi
Puh. 09 694 4948

Mikäli korvaavat esityspäivät eivät käy, voit myös palauttaa lippusi Tikettiin pe 14.12. klo 16:00 menneessä. Kätevin tapa palauttaa liput on sähköposti. Ilmoita meille lipun tai lippujen 13-numeroiset koodit ja IBAN-tilinumerosi osoitteeseen hei@tiketti.fi. Lisää otsikkoon tapahtuman nimi sekä teksti palautus.

Lippujen palauttaminen onnistuu myös toimipisteillämme. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla. Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.