EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 22.2.2020  /  Tampere-talo: Sorsaklubi  /  Tampere

Sorsaklubi: Michael Monroe

Sorsaklubi: Michael Monroe Liput

Aidoksi rocktähdeksi syntynyt Michael Monroe tietää tarkalleen, kuinka laulaa ja tehdä vaikutus yleisöönsä, ja tekee sen Sorsaklubin seisomakeikalla enemmän kuin tyylillä.

Entinen Hanoi Rocks -mies on julkaissut uuden lätyn One Man Gang (Silver Lining Music 2019), joka on silkkaa pakoa rock'n'roll -unelmaan sekä perjantai-iltojen hauskanpitoa seitsemänä päivänä viikossa. Monroe itse toimi levyn tuotantotehtävissä bändikavereidensa Rich Jonesin ja Steve Conten kanssa.

Monroen ääni loistaa ainutlaatuisesti tarttuvissa, matala-soundisissa kitaroissa, jotka sekoittuvat saksofonien ja pasuunoiden sekä jännittävien koukkujen ja melodioiden kanssa. One Man Gang on old-school -asennetta räikeällä tuoreella voimalla. Levyllä vierailevat tunnetut muusikot Kapteeni Sensible, Nasty Suicide, Eicca Toppinen ja Tero Saarti.

Sorsaklubin seisomakeikalta voidaan odottaa räjähtävää läsnäoloa, energiaa ja niin uutta kuin vanhaakin, taattua Monroeta.

Kokoonpano:

Michael Monroe - laulu, saksofoni ja harmonikka
Rich Jones - kitara ja laulu
Steve Conte - kitara ja laulu
Sami Yaffa - basso
Karl Rockfist - rummut

Sorsaklubi on Tampere-talon liveklubi, joka tarjoaa eläimellistä tunnelmaa ja maailman parasta musaa sopivan aikaiseen soittoaikaan. Tutustu Sorsaklubin kevään ohjelmistoon!

Tuotanto Tampere-talo

tampere-talo.fi/sorsaklubi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 20:00
Ovet auki tuntia ennen.

Tapahtuma on ikärajaton, alueella on oma rajattu K-18 anniskelualue.

Showtime alkaa klo 20, ovet avataan klo 19.