EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 16.8.2024  /  Apianlahti Camping  /  Valkeakoski

Michael Monroe Solo Acoustic

Michael Monroe Solo Acoustic Liput

Rocklegenda Michael Monroe on yksi historian menestyneimmistä suomalaismuusikoista, jota mm. Wall Street Journal on kutsunut maailman kunnioitetuimmaksi rock-tähdeksi. Energisen ja omaa tietään kulkevan rocktähden ura alkoi vuonna 1979 perustetun Hanoi Rocksin solistina. Monien maailmanmaineeseen nousseiden yhtyeiden esikuvana toimineen Hanoi Rocksin hajottua vuonna 1984 rumpali Razzlen tapaturmaisen kuoleman jälkeen, siirtyi Monroe menestyksekkäälle soolouralle.

Viimeiset reilut kymmenen vuotta Monroe on tehnyt yhteistyötä huippulahjakkaan bändin kanssa, jossa ovat mukana Sami Yaffa (Hanoi Rocks, New York Dolls), Karl Rockfist (Glenn Danzig, Joan Osborne), Rich Jones (The Ginger Wildheart Band, The Black Halos) ja Steve Conte (New York Dolls, The Crazy Truth).Apianlahden idylliselle leirintäalueelle esiintymään 16,8,2024 Tule kokemaan ja näkemään Monroen energia ja karisma elokuun iltaan.

Huom Lippuja myynnissä rajoitetusti.

Apianlahti Camping Facebook

Michael Monroe


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:30
Showtime 21:00

Liput ovelta 33 €.

Autoilla saapuvat pyydetään jättämään autot Apian Teboilin vastapäätä olevalle parkkipaikalle. Alueella on anniskeluoikeudet. Sisääntulossa laukkujen tarkastus. Ei omia juomia. Ruokailumahdollisuus.

Esteettömyystiedot:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: ei
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: kyllä, Pauli-Petteri Porhio 0400 974 729

Myynti loppuu 16.8.2024 19:30.
Apianlahti Camping
Pälkäneentie 47, 37600, Valkeakoski