EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 12.4.2023  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Michael Monroe Acoustic Trio

Michael Monroe Acoustic Trio Liput

Michael Monroen akustisessa triossa hänen rinnallaan soittaa, laulaa ja tarinoi kaksi muuta rockin legendaa: Monroen luottomiehiin jo vuosia lukeutuneet Steve Conte ja Rich Jones. Yhdysvaltalaiskitaristi Conte on ansainnut kannuksensa muun muassa New York Dollsissa. Kanadassa asuva brittikitaristi Jones on nähnyt maailmaa esimerkiksi The Dogs D’Amourin ja Ginger Wildheartin bändin riveissä.

Michael Monroe acoustic trion keikat ovat lämminhenkisiä ja intiimejä mutta silti sataprosenttista rockin juhlaa. Kolmikko soittaa valikoituja paloja Monroen pitkän soolouran varrelta, mutta Demolition 23:n ja Hanoi Rocksin kappaleitakin on kuultu, samoin covereita rockin ja punkin kaanonista – ja kaikki tämä uskomattomilla tarinoilla höystettynä.

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 12.4.2023 18:00.