EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 11.4.2023  /  G Livelab  /  Helsinki

Michael Monroe acoustic trio

Michael Monroe acoustic trio Liput

Michael Monroen akustisessa triossa hänen rinnallaan soittaa, laulaa ja tarinoi kaksi muuta rockin legendaa: Monroen luottomiehiin jo vuosia lukeutuneet Steve Conte ja Rich Jones. Yhdysvaltalaiskitaristi Conte on ansainnut kannuksensa muun muassa New York Dollsissa. Kanadassa asuva brittikitaristi Jones on nähnyt maailmaa esimerkiksi The Dogs D’Amourin ja Ginger Wildheartin bändin riveissä.

Michael Monroe acoustic trion keikat ovat lämminhenkisiä ja intiimejä mutta silti sataprosenttista rockin juhlaa. Kolmikko soittaa valikoituja paloja Monroen pitkän soolouran varrelta, mutta Demolition 23:n ja Hanoi Rocksin kappaleitakin on kuultu, samoin covereita rockin ja punkin kaanonista – ja kaikki tämä uskomattomilla tarinoilla höystettynä.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Myynti loppuu 11.4.2023 19:00.