EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 2.11.2022  /  Temppeliaukion kirkko  /  Helsinki

Michael Gira (Swans), Kristof Hahn

Michael Gira (Swans), Kristof Hahn Liput

SWANSIN KEULAHAHMO MICHAEL GIRA HELSINKIIN MARRASKUUSSA

Yhdysvaltalaisyhtye Swansin keulahahmo Michael Gira saapuu marraskuussa Suomeen. Myös sooloartistina, Angels Of Lightin johtohahmona, tuottajana sekä kirjailijana tunnettu Gira esiintyy Helsingin Temppeliaukion kirkossa keskiviikkona 2. marraskuuta osana akustista soolokiertuettaan. Konsertin liput ovat nyt myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä.

Vuonna 1982 New Yorkissa perustettu Swans on muovannut vaihtoehtoisen musiikin kenttää ja innoittanut kokonaisia sukupolvia ainutlaatuisen omaperäisellä tuotannollaan. Yhtyeen perustajan ja laulaja-kitaristi Michael Giran tinkimätön visio ja meditatiiviset sävellykset nostivat Swansin no waven, post-rockin ja noise-rockin kulttiyhtyeeksi. Korviahuumaavista äänivalleistaan tunnetun Swansin live-esiintymisten raaka energia sekä ruumiillinen intensiteetti ovat vahvasti läsnä myös Giran akustisissa seteissä. Soolokiertueella kuullaan kappaleita Swansin tuotannon lisäksi myös Giran laajasta soolotuotannosta. Temppeliaukion kirkossa illan avaa Swansin pitkäaikainen lap steel-kitaristi Kristof Hahn.

Swansin edellinen, uran viidestoista, studioalbumi ”Leaving Meaning” ilmestyi vuonna 2019 ja uutta albumia on lupailtu ensi vuodeksi.


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Ostorajoitus: 8 / asiakas

Ikäraja: ikärajaton

Aikataulu:
19:00 ovet
19:30 Kristof Hahn
20:30 Michael Gira

Ovelta ei voi ostaa lippuja. Lipunmyynti jatkuu Tiketin verkkokaupassa ja myyntipisteillä keikkailtaan klo 20:45 asti.

Nettikaupasta vain suoria ostoja.

Tapahtumarajoitusten ollessa voimassa tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta. Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus:www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan ovella. Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Lataathan koronapassin puhelimeesi tai tulostat sen paperille ennen kuin saavut konserttipaikalle.