EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 24.8.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Michael Bleu with Strings

Michael Bleu with Strings Liput

Michael Bleu with Strings saapuu On The Rocksiin

Karismaattinen retromusiikin sanansaattaja Michael Bleu on viime vuosina noussut nostalgiannälkäisten musiikinystävien suosikiksi, hurmaten niin indie-musiikin, soulin ja rockin kuin perinteisemmän iskelmänkin ystäviä. Bleun albumeilla on vieraillut artisteja aina Anna Hanskista Seksikkääseen Suklaaseen ja F:stä Naliaan. Bleun toistaiseksi suurin hitti Oi Oi nousi Radio Suomen ja Radio Suomipopin soittolistoille sekä keikkui tovin Spotifyn viraalilistan kärjessä, kappale on striimannut Spotifyssä jo yli 600 000 kertaa.

Kesäkuussa Bleu avasi portin syväluotaavaan aikamatkaan Suomi-iskelmän pariin, kun hän julkaisi yhdessä ystäviensä kanssa tehdyn tribuutti-albumin "Kesäyön romanssi". Albumin ytimen muodostaa toiveikkaan melankoliset ja isot, mutta samaan aikaan intiimit sovitukset.

Albumin kappaleet sijoittuvat suurilta osin 1960-luvulle, poikkeuksena muutamat 70-luvun helmet. Ajatonta tulkintaa ja isoja viulusovituksia sisältävä Kesäyön romanssi onnistuu hämmästyttävällä tavalla vangitsemaan vanhojen klassikoiden sielua. Levylle kappaleet valikoituivat tunnelmansa takia. Albumi on upea ääniraita Suomen kesän romanttiseen ilta-aurinkoon. Albumin rinnalle Bleu käsikirjoitti ja ohjasi myös samannimisen lyhytelokuvan, joka näkee päivänvalonsa syksyllä.

Levyllä ja myös illan keikalla kuullaan Micheal Bleun lisäksi vokalisteina Antti Autiota, Naliaa, Miriä ja Maija Pihlajaojaa, lisäksi Pekka Laine vierailee lavalla. Solistien lisäksi lavalla nähdään jousitrio.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 24.8.2022 20:00.