EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 10.4.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Michael Angelo Batio (USA) + Supports

Michael Angelo Batio (USA) + Supports Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 24.11.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 31.3.2022 mennessä.

***

Useita kertoja maailman nopeimmaksi kitaristiksi äänestetty Michael Angelo Batio saapuu syksyllä More Machine Than Man -albumin kiertueella Helsinkiin. Erityisesti 2- ja 4-kaulaisista kitaroistaan tunnettu tekniikkahirmu nousee bändinsä kanssa On the Rocksin lauteille keskiviikkona 24.11.2021.

Liput: 25/28 €

Ovet: 19:00

Hieman omintakeisella mutta millintarkalla ja nopealla pikkauksellaan mainetta niittänyt Batio nousi kitarayleisön tietoisuuteen glam rock -yhtye Nitron soolokitaristina. Bändin hajottua Batio lähti soolouralle ja on julkaissut omalla nimellään toistakymmentä albumia.

Batio lukeutuu myös 7-kielisten kitaroiden pioneereihin. Hän oli suunnittelemassa Nitron vuonna 1989 julkaistulla O.F.R -levyllä käytettyä 4-kaulaista ”quad-kitaraa”, jossa kitaran kaksi ylintä kaulaa olivat 7-kielisiä ja kaksi alinta 6-kielisiä.

Humoristisena persoonana tunnetun Bation live-esiintymisissä yhdistyy huikea virtuositeetti sekä häpeilemättömät showmiehen elkeet kun 2-kaulainen kitara nousee ilmaan ja singeri alka tikuttaa harmoniaa vinhaa vauhtia. Molempikätiseksi itsensä kouluttaneena hänet on nähty myös usein vaihtavan käsiä lennosta otelaudalla. Bation lisäksi bändin kokoonpanossa ovat mukana basisti/laulaja Francesco Caporaletti sekä rumpali Roberto Pirami.

Bation lämppäreinä nähdään kotimaiset Samuli Federley sekä Distant Horizon. Samuli Federley on kirkkonummelainen soolokitaristi, joka on julkaissut neljä sooloalbumia ja soittanut yli kymmenellä levyllä, joista yksi on yltänyt kultamyyntirajaan. Yli 30-vuotisen soittouransa aikana hän on soittanut mm. Steve Vain sekä Michael Monroen kanssa sekä keikkaillut Suomen lisäksi Ruotsissa, Saksassa, Tsekeissä, Romaniassa, Koreassa ja Kiinassa.

Samuli saavutti vuoden 2021 Ennätystehdas-ohjelmassa Suomen nopeimman kitaristin tittelin ja hänen musiikissaan yhdistyy metalliset elementit ja klassisen, popin kuin koneellisenkin musiikin kanssa virtuoottisella otteella. Keikkailun lisäksi hän myös tekee kitaristina sessiotyötä ja sekä opettaa musiikkiopistossa kitaransoiton jaloa taitoa eteenpäin.

Distant Horizon kuuluu tulevaisuuden nimiin kotimaisen modernin progressiivisen metallin kentällä. Keskiössä ovat kitaristi Joona Lehdon sävellykset. Progressiivisen metallin lisäksi yhtyeen musiikista löytyy vaikutteita myös jazzin sekä pelimusiikin puolelta. Bändin debyytti-ep Laniakea julkaistiin vuonna 2017 ja tällä hetkellä työn alla on täyspitkä levy, joka julkaistaan kesällä 2021.

”Distant Horizon yltää maukkaaseen balanssiin jylhän rankkuuden ja koukeroivan jazzillisuuden välillä.” -Pentti Ronkanen, Suomijazz.com

Michael Angelo Batio – No Boundaries

Samuli Federley – Guitar Kungfu

Distant Horizon – Omicron

www.facebook.com/michaelangelobatioofficial

www.facebook.com/samuli.federley

www.facebook.com/distanthorizonband

www.facebook.com/musiikkisato

www.facebook.com/ontherockshelsinki

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-04:00

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

Myynti loppuu 10.4.2022 19:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot