EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 13.10.2022  /  Koko Jazz Club  /  Helsinki

Mia Simanainen & Quartet Ajaton

Mia Simanainen & Quartet Ajaton Liput

Quartet Ajaton matkailee nimensä mukaisesti myös ajassa ja tuottaa kekseliäitä versioita eri aikakausien musiikista. Toinen albumi Early Music in the Latest Way (Alba Records 2020) sisältää renessanssi- ja barokkiajan sävellyksiä! Nokkelasti laaditut sovitukset tulkitaan rohkean ylellisesti: kuulija upotetaan kirpakoihin jazzharmonioihin ja kypsänkukkeisiin improvisaatioihin. Runsaat soinnilliset sävyt sekä ovelasti kuplivat rytmit viimeistelevät syväsukelluksen - tai avaruusmatkan.

Muusikoiden taustat ulottuvat poikkeuksellisen laajalle: jazzmusiikista barokkiin, argentiinalaisesta tangosta nykymusiikkiin, improvisointiin ja kaiken maailman kokeiluun. Kvartetti on löytöretkeillyt yhdessä jo seitsemän vuoden ajan ja inspiroinut musiikillaan kuulijoita Suomen lisäksi Englannissa, Ruotsissa, Virossa ja Venäjällä.

Mia Simanainen & QUARTET AJATON:
Mia Simanainen - laulu
Henrik Sandås - bandoneón
Kari Ikonen - Moog syntetisaattori
Aino Juutilainen - sello

Konsertti on osa kiertuetta, joka järjestetään ’Suomen Jazzliiton hiilineutraali kiertuemalli’ -hankkeen puitteissa yhteistuotantona. Lue lisää: www.kestavamusiikki.net

www.kokojazz.fi/event-details/mia-simanainen-quartet-ajaton


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00
Ovet klo 18:00


Myynti loppuu 13.10.2022 18:00.