EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 4.3.2022  /  G Livelab  /  Helsinki

Mia Hafrén

Mia Hafrén Liput

Mia Hafrén julkaisee keväällä 2022 debyyttialbuminsa ja juhlii levynjulkaisuaan konsertilla G Livelabissa. Konsertissa kuullaan Hafrénin säveltämiä ja ruotsiksi sanoittamia pop/rock-kappaleita. Hafrén kertoo säveltävänsä kappaleensa aina tarina ja teksti edellä.

“Haluan kirjoittaa asioista, jotka koskettavat minua, johon toivon muutosta ja jotka tuntuvat tärkeiltä ja ajankohtaisilta”, sanoo Hafrén.

Konsertissa soittaa Suomen eturivin muusikoita – Jarmo Saari, Kalle Katz, Anssi Växby ja Tuukka Aitoaho. Lavalla nähdään myöskin mm Ville Pusa.


Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Myynti loppuu 4.3.2022 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot