EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 29.2.2020  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Mezerg (FRA) + Rotsi & Jyrä

Mezerg (FRA) + Rotsi & Jyrä Liput

Virtuoosimaisilla videoillaan hurmaava yhden ihmisen elektroyhtye Mezerg (FR) ensimmäistä kertaa Suomeen helmikuussa!

Yhden ihmisen elektroyhtyeenä tunnettu Mezerg saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Virtuoosimaisilla videoillaan hurmaava ranskalaisartisti esiintyy Helsingin Kuudes Linjalla lauantaina 29. helmikuuta.

Bordeaux-lähtöinen Mezerg on noussut nopeasti tietäjien tietoisuuteen omalaatuisilla showllaan, joissa hän valjastaa koko vartalonsa musiikin tuotantoon. Mm. "Welcome Theremin" -videollaan artisti soittaa toisella kädellään syntetisaattoria, jonka ääntä hän twiikkaa taikurimaisesti Thereminin avulla ja polkee samalla biittiä useiden eri rumpupedaalien avulla. Lopputuloksena on kiihkeä ja tarttuva pakkaus jazzahtavaa ranskahousea/elektroa. Myös videot "After Shower" ja "One Man Band" tarjoilevat vaikuttavia näytteitä showmiehen kyvyistä.

Mezerg tunnetaan myös erikoisista tempauksistaan. Vuonna 2017 hän liftasi 2500 km Bordeaux'sta Budapestiin esiintymään Sziget-festivaalille - mukanaan pyörille nostettu 88-koskettiminen pystypiano. 21 päivää kestäneen matkan aikana hän esiintyi mm. sateisilla parkkipaikoilla ja hylätyillä huoltoasemilla.

Illan avaa Suomen paras Rotsi & Jyrä.

 

Mezerg - Welcome Theremin: Video

Mezerg - After Shower: Video

Mezerg - One Man Band: Video

 

www.allday.fi

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 23 €, mikäli jäljellä.