EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 20.11.2021  /  On the Rocks  /  Helsinki

Metsatöll, Vetten Äpärät & Voidfallen

Metsatöll, Vetten Äpärät & Voidfallen Liput

Folk metal -kulttinimi Metsatöll Suomeen minikiertueelle ensi kuussa

Liput marraskuun keikoille tulevat myyntiin maanantaina

Suomessa jo muutaman vuosikymmenen kovaa suosiota nauttinut virolainen Metsatöll saapuu marraskuussa Tampereelle, Turkuun ja Helsinkiin. Minikiertueella on mukana useita loistavia kotimaisia tulokkaita.

Metsatöll on vuonna 1999 perustettu folk metal -yhtye, joka ottaa musiikkiinsa vahvasti vaikutteita Viron kansanmusiikista. Jo omanlaiseksi legendanimeksi Suomessa muodostuneen yhtyeen kappaleissa kuullaan folkille tyypillisesti myös erilaisia soittimia ja lyriikoiden aiheet liittyvät muinaisuskoihin, pakanallisuuteen ja kansantaruihin.

Yhtyeen uralle mahtuu seitsemän studioalbumia, joista uusin Katk Kutsariks julkaistiin vuonna 2019. Tämänkin jälkeen on jo saatu uusia singlejulkaisuja, joka todistaa yhtyeen luomisvoiman olevan edelleen kohdillaan.

Yhtye keikkailee jatkuvasti ympäri maailman ja Metsatöll on nauttinut Suomessa aina hyvää kannatusta. Bändi onkin soittanut Suomessa jo lukuisia kertoja niin klubeilla kuin festivaaleilla.

Kiertueen lämmittelijöinä toimii joukko suomalaisia mielenkiintoisia tulokkaita hieman eri kattauksin eri kaupungeissa. Lämmittelijöinä toimivat AvAciA, Torchia, Noumena, Voidfallen ja Vetten Äpärät.

Tulevat keikat ovat:

20.11.2021 / Helsinki, On The Rocks
+ Voidfallen & Vetten Äpärät
Liput: 23€/25€

Liput kaikille keikoille tulevat myyntiin ensi viikon maanantaina 18. lokakuuta kello 10.
Lisätiedot lippujen myynnistä löytyvät kunkin keikkapaikan omilta sivuilta.

Kiertueen järjestää Loose Mind Productions yhteistyössä Nem Agencyn kanssa.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-04:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

Myynti loppuu 20.11.2021 19:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot