EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 17.7.2024  /  House of Olaf  /  Savonlinna

Metsatöll - 25 year anniversary tour & Hiiekoda 20 year anniversary -special set

Metsatöll - 25 year anniversary tour & Hiiekoda 20 year anniversary -special set Liput

Viron kulttiyhtye Metsatöll saapuu juhlakeikalle Savonlinnaan Vornan kanssa!

Folk metallin kulttinimi Metsatöll juhlistaa 25 vuotiasta uraansa, sekä legendaarisen Hiiekoda albumin 20v juhlavuotta ja soittaa näiden tiimoilta erityissetin heinäkuussa saapuen samalla ensi kertaa Savonlinnaan! Kyseinen juhlasetti tullaan kuulemaan vain näillä Suomen keikoilla ja se on tehty kunnianosoituksena Suomen kansalle ja faneille Suomessa.

Kiertueella on mukana kotimainen melankolisen metallin kärkinimiin kuuluva Vorna, jonka juuret ovat alun perin folk ja black metallin parissa, josta suunta on kehittynyt melodisempaan ja sinfonisempaan suuntaan. Vorna julkaisi uusimman albuminsa Aamunkoi viime vuonna, jossa yhtye on päässyt täyteen potentiaaliinsa kauniin melankolisten kappaleiden kanssa unohtamatta pitkin albumia kuultavia folk vaikutteita.

Savonlinnan keikalla nähdään lämmittelijänä lisäksi Rovaniemeltä kovaa tahtia Suomea ja maailmaa valloittava metalliyhtye I Am Your God, joka on tunnettu aggressiivisen energisistä keikoistaan!

Metsatöll (25 year anniversary tour & Hiiekoda 20 year anniversary -special set) Vorna, I Am Your God.

Aikataulu:
klo 20.15 I Am Your God
klo 21.15 Vorna
klo 22.30 Metsatöll

www.houseofolaf.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 28,50 €, mikäli jäljellä.

Olaf Burger

Olaf Burger + ranskalaiset (L, G), tarjolla klo 19:00-20:00. Osta ruokailu House of Olafin keikan yhteyteen joko lipunoston yhteydessä tai erikseen täältä.

Esteetön kulku. Avustaja pääsee ilmaiseksi.

Myynti loppuu 17.7.2024 19:00.