EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 20.7.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Metsatöll - 25 year anniversary tour & Hiiekoda 20 year anniversary, Vorna

Metsatöll - 25 year anniversary tour & Hiiekoda 20 year anniversary, Vorna Liput

Viron kulttiyhtye Metsatöll saapuu juhlakeikalle On The Rocksiin Vornan kanssa!

Folk metallin kulttinimi Metsatöll juhlistaa 25 vuotista uraansa, sekä legendaarisen Hiiekoda albumin 20v juhlavuotta ja soittaa näiden tiimoilta erityissetin Suomen kiertueella heinäkuussa. Kyseinen juhlasetti tullaan kuulemaan vain näillä Suomen keikoilla ja se on tehty kunnianosoituksena Suomen kansalle ja faneille Suomessa.

Kiertueella on mukana kotimainen melankolisen metallin kärkinimiin kuuluva Vorna, jonka juuret ovat alun perin folk ja black metallin parissa, josta suunta on kehittynyt melodisempaan ja sinfonisempaan suuntaan. Vorna julkaisi uusimman albuminsa Aamunkoi viime vuonna, jossa yhtye on päässyt täyteen potentiaaliinsa kauniin melankolisten kappaleiden kanssa unohtamatta pitkin albumia kuultavia folk vaikutteita.

Yhteiskiertue tulee kattamaan Suomen Savonlinnasta Ouluun, Tampereelle ja Helsinkiin. Luvassa on ainutlaatuiset juhlakeikat sekä Metsatöllin juhlavuoden viimeiset Suomen keikat.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 20.7.2024 20:00.