EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

La 22. - Su 23.8.2020  /  Utransaari  /  Joensuu

Metsä - The Forest Project

Metsä - The Forest Project Liput

METSÄ -esitys

Metsä - The Forest Project on sirkustaiteilijoiden Henna Kaikulan ja Viivi Roihan esittämä paikkasidonnainen ja liikkuva teos metsässä.

Metsä - The Forest Project on uniikki eri taitoja yhdistelevä sirkusteos, jossa tullaan näkemään muun muassa akrobatiaa ilmassa, maassa, toisen päällä ja puiden lomassa. Luonto on merkittävä kolmas esiintyjä, jolloin teos muokkautuu kunkin metsän mukaan. Esityksen jälkeen luvassa on yhteinen eväs hetki metsän siimeksessä.

Metsä - The Forest Project on luontopolun varrelle rakennettu sirkusesitys. Esiintyjien johdattaessa yleisönsä metsän siimekseen, yleisö pääsee kokemaan ilma-akrobatiaa puiden latvojen keskellä, pariakrobatiaa puiden runkojen kanssa, koreografista kiipeilyä, akrobaattista tanssia ja puiden latvoissa humisevia äänimaisemia. Suomen kansan vanhat tarinat metsän hengistä ja uskomuksista antavat yleisölle aikaa kokea luonnon helmassa kiireettömyyttä, yhteyttä ja jaettua rauhaa. Rakentamalla sirkusesityksen metsään, taiteilijat pyrkivät vahvistamaan ihmisten luontosuhdetta ja parantamaan ihmisen luonnosta vieraantumisen aiheuttamia haavoja niin yhteiskunnan kuin yksilönkin tasolla.

Metsä -esityksen esiintyjät Viivi Roiha ja Henna Kaikula ovat suomalaisia kansainvälisesti menestyneitä sirkustaiteilijoita. Heidän polkunsa sirkustaiteen parissa on useiden vuosikymmenien mittainen. Ranskassa kouluttautunut Roiha on työskennellyt nimekkäiden ryhmien kanssa Ranskassa ja Suomessa. Hänen köysiakrobatianumeronsa on palkittu sirkuksen maineikkaimmilla festivaaleilla Pariisissa vuonna 2018. Kaikula on kouluttautunut esittävien taiteiden ammattilaiseksi Ruotsissa ja Australiassa, ja lukuisissa esityksissä taiteilijana toimimisen lisäksi toiminut festivaalin taiteellisena johtajana, kuraattorina ja ohjaajana.

Ikäsuositus: kaikenikäiset

Alkuperäinen konsepti: Sade Kamppila & Viivi Roiha
Tuotanto: Sirkus Aikamoinen

Esityksen kotisivu http://www.metsatheforestproject.info

www.teatterinayttamo.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 17:00-18:00

Esitys sisältää alastomuutta.

Esitystä ei voi seurata lastenrattailla, pyörätuolilla tms. Metsäisen maaston takia on hyvä varautua asianmukaisella pukeutumisella ja kengillä.

Utransaari
80170, Joensuu