EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 16.6.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Metalite (SWE), Crimson Sun

Metalite (SWE), Crimson Sun Liput

RUOTSALAINEN POWER METAL -YHTYE METALITE ENSIMMÄISELLÄ SUOMEN KEIKALLAAN ON THE ROCKSIIN KESÄKUUSSA

Tukholmalainen Metalite saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. On The Rocksissa juhlitaan Metaliten trance-vaikutteista, takiaisen lailla tarttuvaa power metalia torstaina 16. kesäkuuta. Liput keikalle ovat nyt ennakkomyynnissä Tiketissä.

Metaliten perustivat vuonna 2015 solisti Emma Bensing ja kitaristi Edwin Premberg, visionaan kirjoittaa melodisinta ja tarttuvinta metallia, jota tellus kuunaan on nähnyt. Metaliten keinovalikoimaan kuuluvat ysäriltä tutut trance-synat, pikajuoksijan lailla tikkaavat rumpukuviot sekä nykyisen vokalistin Erica Ohlssonin huikea, stratosfäärin tuolle puolen kantava ääni.

Metaliten riemukulkua ei voi pysäyttää. Illan avaa modernia melodista metallia soittava Crimson Sun. Saavu siis On The Rocksiin kesäkuussa toteamaan power metallin nykyisyys ja tulevaisuus!

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 16.6.2023 20:00.