EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 6.9.2024  /  Tiivistämö  /  Helsinki

Metal Evening II

Metal Evening II Liput

Metal Evening I keväällä 2023 Oranssilla myytiin nopeasti loppuun joten tällä kertaa siirrytään Tiivistämön isompiin tiloihin, mukana ensimmäisestä illasta Rapid, Malformed ja DET, jonka lisäksi Lontoolainen Gorgon Vomit soittaa ensimmäisen suomen keikkansa sekä Moonstruck soittaa ensimmäisen livekeikkansa koskaan.

Tapahtuma on ikärajaton, minkä lisäksi Lämpiö K18 sekä venuella on rajattu anniskelualue.

Rapid
Malformed
Gorgon Vomit
DET
Moonstruck

Rapid
2014 perustettu Rapid on 10 vuotisen uransa aikana soittanut useita keikkoja ympäri suomea ja eurooppaa, julkaissut 2 demoa, 7" singlen, sekä viimeisimpänä Blackstar Oppression Regime EP:n Dying Victims Recordsin kautta. Yhtye on juuri työstämässä ensimmäistä täyspitkäänsä jolta kuullaan muutamia uusia biisejä sekä vanhojen julkasuiden klassikoita. 
Rapid Facebook

Malformed
Suoraan euroopan kiertueelta, alle 2 kuukautta Tuska esiintymisensä jälkeen Malformed saapuu jälleen valtaamaan Tiivistämön lavan. Yhtye on julkaissut demon ja EP:n ja äänittänyt ensimmäisen täyspitkänsä, soittanut lukuisia keikkoja suomessa ja ulkomailla sekä kerännyt todellisen hypen ympärilleen. Tämä ei jätä ketään kylmäksi.
Malformed Facebook

DET
Kahden demon, yhden splitin sekä Vinyylillä julkaistun demokokoelman jälkeen DET on reilun kahden vuoden olemassaolonsa aikana keikkaillut Suomen lisäksi Georgiassa, Armeniassa, Walesissa, Englannissa, Virossa sekä Saksassa. Ensimmäinen täyspitkä albumi on äänitetty alkuvuodesta ja se julkaistaan 2024 loppuvuodesta, keikalla luvassa uudempaa sekä vanhempaa materiaalia.
DET Facebook

Gorgon Vomit
Lontoolainen Gorgon Vomit saapuu ensimmäistä kertaa suomeen, Briteissä bändi on jo vakiinnuttanut asemansa underground death metal skenessä parin vuoden olemassa olonsa aikana ja keikkaillut muunmuassa Mystifierin kanssa. Bändin katalogiin kuuluu yksi demo ja juuri julkastu täyspitkä.
Gorgon Vomit Facebook

Moonstruck
Moonstruck on juuri kesäkuussa julkaissut ensimmäisen demonsa Kingdom of the Dark Majesty, joka on saanut loistavan vastaanoton. Metal Evening II tulee olemaan bändin ensimmäinen livekeikka joten tätä ei kannata missata.
Moonstruck albumi

www.tiivistamo.fi


Ikäraja: Ikärajaton / K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Tapahtuma on ikärajaton, joten lämpimästi tervetuloa kaikenikäiset musiikin ystävät! Tapahtumassa on erillinen K-18 alue.

***

Narikkamaksu 3 € peritään ovella.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä

Lisätietoja esteettömyydestä Tiivistämön nettisivuilla.

***

Tiivistämö sijaitsee keskellä Suvilahden festari- ja kulttuurialuetta, 300 metrin päässä Kalasataman metro-asemalta.

Reittiopas: https://bit.ly/2YoEms0
Google maps: https://bit.ly/2E2XGDi

Myynti loppuu 6.9.2024 18:00.