EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 29.9.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Messa (ITA), Horte

Messa (ITA), Horte Liput

Vuonna 2014 italialaisen Doom Rockin underground piireistä noussut Messa on kerännyt nopeasti ison joukon omistautuneita faneja. Julkaisemalla kaksi laajalti mainetta herättänyttä kulttilevyä, joista viimeisin ”Feast For Water” vuonna 2018 oli läpimurto.

Uusi albumi ”Close” (Svart Records) vetää kuuntelijan syvemmälle lumoavaan äänimaailmaan ja mukaansatempaavaan dynamiikkaan. Laulaja Saran jättiläismäinen lauluääni kuljettaa kuulijan tunnepitoiselle matkalle, jota säestää Alberton upea progressiivinen kitarointi. Kuten bändit Dead Can Dance, Swans ja Om, Messa on luonut albumin, jossa laulu ja tunnelma kiteytyvät kristalliseen muotoon, jossa taide kohtaa virheettömästi hyvän vanhanaikaisen riffittelyn. "Close" ylittää Messan aikaisempien teosten okkultistisen ilmapiirin ja solmii yhtyeen monipuoliset vaikutteet ainutlaatuiseksi, henkeäsalpaavaksi kokonaisuudeksi. Messan ”Close” ei ole vain tavanomainen metallilevy, vaan se rikkoo uudella tavalla metallimusiikin rajoja. Livenä Messa on henkeäsalpaava kokemus. Yhtye on esiintynyt ympäri maailmaa mm. Hellfest, Roadburn, sekä Desert Fest festivaaleilla ja saapuu nyt ensimmäistä kertaa Suomeen.

Illan Kutosella avaava Horte sukeltaa syvistä taajuuksista kohti toisteisia äänikudelmia, joita läpikuultava laulu ja elektroninen ambientti kuljettaa jonnekin genrerajojen välimaastoon. Legendaarisella Roadburn Festivalillakin esiintynyt kokoonpano sekoittelee taitavasti musiikin eri muotoja luoden vapaasti eläviä toismaailmaisia tunnelmia.

”It’s like a meditative expedition into what lies inside. Horte guides you into places where you may find what you fear the most, but you’ll also experience the most triumph, the most joy, the most satisfaction.” -CVLT Nation

Kolmatta pitkäsoittoaan parhaillaan äänittävän Horten aiempia julkaisuja ovat ”Maa antaa yön vaientaa” 2021 (Pelagic Records), ”Harha”-EP 2018 ja nimeään kantava esikoisalbumi 2017 (Svart Records)."

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.