EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 10.2.2023  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Merta, Ikinä, Artkills

Merta, Ikinä, Artkills Liput

MERTA

Alternative metal yhtye Merta tunnetaan aktiivisesta julkaisutahdistaan, kovasta keikkakunnostaan ja energisistä livevedoistaan. Yhtye on julkaissut vajaan kolmen vuoden aikana levy-yhtiö Playground Music Finlandilla kaksi kokopitkää albumia, EP:n, sekä liudan singlejä striimaten yhteensä yli 3 miljoonaa kertaa.
Bändi on noussut Spotifyn 50 viraalisinta -listalle kolmella julkaisullaan: Virta katkeaa, Kahden rajalla ja Moraali.

Yhtye on keikkaillut tiiviisti pitkin Suomea mm. Kotiteollisuuden, Uniklubin, Saran, Heat:n ja Cyan Kicksin kanssa ja saapuu vihdoin omalle keikalleen Ääniwallin lauteille.

IKINÄ

Suomenkielisen modernin metallin edelläkävijä IKINÄ valtaa vuoden 2023 ensimmäisellä keikallaan Ääniwallin lavan! Kahden naisvokalistin johtama yhtye on tunnettu kovasta live-energiastaan.

IKINÄ julkaisee uuden raivoisan singlensä juuri ennen Ääniwallin keikkaa, ja käynnistää 10.2. perjantaina Helsingissä esiintymisten sekä julkaisujen täyteisen keväänsä. Yhtye soittaa tuoretta sekä ennen kuulematonta biisimateriaalia vanhoilla hiteillä höystettynä ja pitää huolen, että ihka ensimmäinen keikka Ääniwallissa on kokemisen arvoinen.

ARTKILLS

ARTKILLS on vuonna 2020 perustettu Helsinkiläislähtöinen, modernia metallia soittava yhtye. Yhtyeen musiikissa yhdistyy niin raskaan musiikin teknisyys, kuin myös tarttuvat ja mukaansatempaavat laulumelodiat. ARTKILLS on raikas lisä Suomen raskaamman musiikin sceneen.

Yhtye on saanut nostetta mediassa ja valittiin mm. musiikkilehti Infernon kuukauden demobändiksi keväällä 2022.

Myös Radio City noteerasi yhtyeen ja uusin single Don’t Follow sai ylistävää palautetta. Yhtyeen soundia on kuvailtu tunnistettavaksi mutta silti täysin omaperäiseksi.

www.aaniwalli.fi/info


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.aaniwalli.fi/turvallisuus

Myynti loppuu 10.2.2023 19:00.