EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 30. - La 31.8.2024  /  Viihdekeskus Merisärkkä  /  Kalajoki

Merisärkän Venetsialaiset 2024

Merisärkän Venetsialaiset 2024 Liput

Kalajoen kesäkausi huipentuu Venetsialaisiin – veden, tulen ja valon juhlaan!

Elokuun viimeisenä viikonloppuna on luvassa huikeaa tunnelmaa ja livemusiikkia sekä tietysti jälleen Suomen suurimpiin lukeutuva upea ilotulitus, joka valaisee koko rannan lauantai-iltana 31.8.! Hiekkasärkillä tuikkivat lauantai-illan hämärtyessä myös tuhannet lyhdyt ja kynttilät. Ilotulitus näkyy hienosti kilometrien päähän ja Merisärkkä on aivan keskellä tätä spektaakkelia eli meillä olet aitio paikalla.
Nämä juhlat juhlitaan taatusti sateelta suojassa ja kuumissa tunnelmissa! Jättimäisen iso ja lämmin Merisärkän tapahtuma areena takaa viihtyvyyden, pitää jalat kuivana ja fiiliksen katossa!

Perjantaina 30.08. lauteille astuu Ysäri legendat MOVETRON ja Waldo´s People, jolle vuosi 2024 on iso 30 juhlavuosi ja uutta materiaaliakin on luvassa usean biisin verran.

Lauantaina 31.08. Areenan valloittaa vuoden 2023 artisti tulokas BEE (Bertta Seppälä) joka yhdistelee musiikissaan tummaa poppia ja soulia ja nivoo kaiken yhteen upealla ja tunnistettavalla laulusoundillaan. Artistin pitkään odotettu, Camu Creutzin tuottama debyyttialbumi Hupsis julkaistiin syyskuussa 2023 ja se nousi heti ensimmäisellä viikollaan Suomen virallisen listan kärkipaikalle. Hupsis-albumi on striimannut jo platinaan oikeuttavat yli 25 miljoonaa kertaa ja levyn viides single Viimeisiä sanoja nousi Suomen radiolistan soitetuimmaksi kappaleeksi joulukuussa 2023. Levyn menestys noteerattiin myös Emma gaalassa, jossa Bee kahmi yhteensä kolme ehdokkuutta (Vuoden tulokas, vuoden pop ja yleisöäänestys.)

Perjantai:
Movetron
Waldo's People

Lauantai:
BEE

www.merisarkka.fi


Ikäraja: K-18

Eteispalvelumaksu sisältyy lipun hintaan.

2 päivän lippu vaihdetaan rannekkeeseen portilla porttien avautuessa.

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelusta 0600-1-1616 varausaika 2 arkipäivää.

***

Esteettömyys:
Pyörätuoliasiakkaan on hyvä olla yhteydessä järjestäjään etukäteen: [email protected]