EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 6.10.2023  /  NÄYTTÄMÖ  /  Joensuu

Mentalisti Pete Poskiparta

Mentalisti Pete Poskiparta Liput

Mentalisti Pete Poskiparta

Muuttaa käsityksesi mahdottomasta!

Suomen ykkösmentalistin esitykset ovat eräänlaisia mielen ihmeiden konsertteja, joissa esiintyjä ja yleisö pelaavat yhteen kuin taitava jazz-orkesteri. Ainutlaatuinen kokonaisuus syntyy joka ilta vaihtuvasta sisällöstä, johon on poimittu Peten hämmästyttävimmät osuudet vuosien varrelta sekä koko joukko uutta ja ennen näkemätöntä materiaalia!

Koko valloittavan persoonansa peliin heittävä mentalisti lukee yleisön ajatuksia, leikkii mielen illuusioilla ja kokeilee muistinsa rajoja. Esitystä on helppo kuvailla sanoilla hauska ja hämmästyttävä, sillä se saa yleisönsä nauramaan ja hämmästymään kerta toisensa jälkeen.

Pete Poskiparta on Vuoden Taikuri 2014 Suomessa, kansainvälisen Dunninger Memorial Award 2019 palkinnon voittaja (mentalismin arvostetuin palkinto maailmassa) sekä Suomen yrittäjien valitsema Vuoden yksinyrittäjä 2021.

Hänen kiertueensa ovat keränneet jo yli 33 000 katsojaa ympäri Suomen.

Vietävän viihdyttävä, tajuttoman taitava, sellainen on hän, Pete Poskiparta!
- Kyösti Mäkimattila, Tangokuningas

Petellä on musta vyö mielen manipulaatiossa. Onneksi hän käyttää taitojaan vain lavalla.
- Jari Sarasvuo, Valmentaja

www.teatterinayttamo.fi


Ikäraja: Suositusikäraja 10+
Aika: klo 19:00

Esityksen kesto n. 2 h sis. väliajan. 

Suositusikäraja 10+

Myynti loppuu 6.10.2023 19:00.