EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 8.3.2024  /  Laurentius-sali  /  Lohja

Mentalisti Jose Ahonen: Yli luonnollisen -show

Mentalisti Jose Ahonen: Yli luonnollisen -show Liput

Mentalisti Jose Ahonen tuo huikaisevan uuden Yli luonnollisen -show'nsa Lohjan Laurentius-saliin perjantaina 8. maaliskuuta 2024.

Telepatia, spiritismi, energiat, henget, meediot, selvänäkeminen, kaukokatsominen ja monet muut esoteeriset ilmiöt tulevat todeksi ainutkertaisessa illassa mentalisti Jose Ahosen kanssa. Vai onko kaikki sittenkin temppuja, taikuutta ja psykologiaa? Luvassa on hauska, jännittävä ja taatusti ajatuksia herättävä ilta, jossa kurkistetaan henkimaailman verhon taakse psykologisten illuusioiden mestarin johdolla.

Illan avaa fakiiri Raimo Lusma, jonka demonstraatioissa mielen voima ylittää kehon rajat

Jose Ahonen: WWW | Facebook | Instagram

Komediatalo: Facebook | Instagram 

www.komediatalo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00

Ovet aukeavat 30 min ennen esitystä.

Netistä vain suoria ostoja. Puhelinpalvelussa varausaika 2 päivää. 

Myynti loppuu 8.3.2024 18:30.