EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 11. - Su 12.1.2020  /  Wanha Satama  /  Helsinki

Mennään naimisiin -häämessut 2020

Mennään naimisiin -häämessut 2020 Liput

HÄÄMESSUJEN 25-VUOTISJUHLAMESSUT OVAT HUIKEAA HÄÄSUUNNITTELUN ILOTTELUA!

Mennään naimisiin -häämessuilta löydät saman katon alta kaikki unelmahäiden järjestämiseen tarvittavat tiedot, tuotteet ja palvelut. Koko viikonlopun kestävät häämessut ovat pullollaan tarjouksia, ideoita ja inspiraatiota elämäsi tärkeimpään juhlaan. Yhteen viikonloppuun mahtuu kaikki, mitä häihisi tarvitset: parhaat hääpuvut, sormukset, kukat, meikit, valokuvaajat, pitopalvelut, juhlapaikat, koristeet, kutsut, askartelut, häämatkat ja paljon, paljon muuta! Tule tapaamaan häiden asiantuntijoita kaikilta häiden suunnittelun saroilta.

Lavalla tapahtuu

Tule kuulemaan ekologisuudesta hääsuunnittelussa ja näe, miten tuunata juhlavaatteet sekä kampaus pikavauhtia kuntoon Helena Ahti-Hallbergin opastamana. Sukella kauniiden valokuvien ja dokumentaarisen kuvauksen saloihin, kun Juha Laitalainen kertoo kokemuksellaan ja näkemyksellään hääkuvauksesta. Häämeikkien trendeistä puolestaan kertovat Estée Lauderin asiantuntijat, joiden taidonnäytteitä voit ihastella muotinäytösmalleillamme. Näitä ja muita huippuasiantuntijoiden kiinnostavia puheenvuoroja ei kannata ohittaa.

Häämuodin uusimmat trendit

Suomen korkeatasoisimmat häämuotinäytökset esittelevät kauneimmat hääpuvut morsiamille sekä komeimmat juhla-asut sulhasille! Näe sekä kotimaisten että kansainvälisten häämuodin kärkinimien uusimmat luomukset ja taltioi mieleesi tulevan kauden häätrendit. Päivän aikana on useita näytöksiä, joten kauneutta ehtii ihailla moneen kertaan. Nouseva katsomo takaa sekä istuma- että katselumukavuutta ja pienen hengähdystauon messuhulinasta.

Ruokaa, juomaa ja Mammatilassa omaa ohjelmaa

Pysähdy ja nauti ruoka- ja juomapisteissä, joita on ympäri häämessualuetta. Ota kaasot, bestmanit, äidit ja anopit mukaan iloiseen häämessupäivään ja häiden suunnitteluun. Häämessuillamme on myös huomioitu perheen pienet - ota vauvakin mukaan! Aulasta löytyy vaunuparkki sekä A-salista vaipanvaihtotilan läheisyydestä kiva Mammatila, jossa on mm. kantoliinaesittely sekä arvonta.

Ilmaiseksi sisään hääpuvussa

Oletko jo naimisissa ja tytöt pyytävät häämessuapuasi? Ota ennakkolähtö Käytä hääpukuasi -päivään, joka on virallisesti 15.1. Lipun lunastaneen seurassa pääset hääpuvussasi ilmaiseksi sisään - otathan myös hääkuvasi mukaan. Nyt viimeistään kannattaa siis kaivaa pukupussi esille ja ottaa hääpuku uudelleen käyttöön!

Early bird -ennakkohinta 9 € voimassa 6.12.2019 asti. Nappaa tarjouslippu talteen jo tänään.

Lippuja myös ovelta normaalihintaisena 15 €. Alle 12-v. lapset maksutta lipun ostaneen seurassa.

www.mennaannaimisiin.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Häämessujen upea tila
Wanha Satama, Pikku Satamakatu 3-5, 00160 Helsinki

Tapahtuma aukioloajat
Lauantaina 11.1.2020 klo 10:00-17:00 Jonon 50 ensimmäiselle lahja
Sunnuntaina 12.1.2020 klo 11:00-16:00 Jonon 50 ensimmäiselle lahja

Alle 12v. lapset pääsevät maksutta lipunostaneen huoltajan seurassa.               

Parhaat liikenneyhteydet

Raitiovaunuilla 4 tai 5 Messupysäkki on Kauppiaankatu, n. 200 metriä Wanha Satamasta.