EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 6.6.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Sirens Of Metal: Memoira, Segmentia, Averlanche

Sirens Of Metal: Memoira, Segmentia, Averlanche Liput

Sirens Of Metal -tapahtuma tuo On The Rocksin lavalle kesäkuussa kotimaiset melodisen metallin -yhtyeet Memoira, Segmentia sekä Averlanche!

Memoira on vuonna 2007 perustettu, sinfonista ja melodista metallia soittava bändi Suomesta. Isosta, tunnelmallisesta ja eeppisestä äänimaailmastaan tuttu Memoira, yhdistelee voimakasta melodista metallia ja sinfonisia, eteerisiä orkestraatioita yhdeksi jatkuvaksi tarinankerronnan virraksi.

Yli 15-vuotisen uransa aikana, Memoira on julkaissut kolme albumia maailmanlaajuisesti (Memoira 2008, Memories, Tragedies, Masquerades 2013 ja Carnival Of Creation 2020) ja neljä uudempaa singleä (Phoenix 2021, Coupe Du Graal 2021, Phantom Insomnium 2022 ja Autumn's Heart 2022). Bändin sisäisten kokoonpanomuutosten jälkeen Memoiran uudeksi laulajaksi valittiin yli 30 hakijan joukosta Krista Astrid Schröter. Uudistunut kokoonpano on tuonut bändin lavaesiintymiseen ja ilmeeseen aivan uutta energiaa, joka on jo huomattu fanien keskuudessa. Bändin tuorein single Cryonic Heart julkaistiin helmikuussa 2024. Cryonic Heart tuo bändistä esille uusia puolia, unohtamatta kuitenkaan sille tärkeitä ja tuttuja elementtejä.

Pop metal -bändi Segmentia kutoo musiikkiinsa tarttuvia melodioita ja orkestraatioita, rakentaen metallin ja pop- elektrovaikutteiden perustuksille. Segmentian live-esiintymistä kuvataan energiseksi, autenttiseksi ja rehelliseksi. Segmentian musiikki kertoo tarinoita yksilöiden todellisesta elämästä ja ajatuksista. Luonnonvoimien, arvoituksellisen ja melankolisen pohjoisen sekä maailman tutkimattomien ulottuvuuksien inspiroima musiikki kätkee sisäänsä mysteerin, ihmettelyn ja tietoisuuden tunteen. Bändi uskoo vakaasti, että musiikki kantaa mukanaan taikuutta tämän maailman ulkopuolelta. Ainutlaatuista popin ja metallin fuusiotaan Segmentia kuvaa ylpeästi fraasilla "POP METAL FROM THE NORTH" - ja kutsuu kuuntelijansa lähtemään mukaansa löytöretkelle, raottamaan musiikin avulla mystistä esirippua.

Averlanche on vuonna 2017 perustettu helsinkiläinen melodista metallia soittava yhtye, joka ammentaa musiikilleen inspiraatiota 90-luvun lopun ja 2000-luvun alun Suomalaisesta metallimusiikista. Vuonna 2023 toisen albuminsa ARCTIC ATLAS julkaissut yhtye on ehtinyt jo keikkailla Suomea etelästä pohjoiseen ja tuo nyt shown uuden albumin tienoilta ensimmäisen kerran Helsinkiin. Tuorein albumi sai julkaisun yhteydessä positiivista huomiota ja ylistystä kansainväliseltä metallimedialta. Vaikka levyllä on nostalginen pohjavire, se ei kuitenkaan jätä varjoonsa bändin omaleimaista soundia, joka pohjautuu Rebecca Spörlin kauniisiin laulutulkintoihin ja yhtyeen särmättömään yhteissoittoon sekä koukuttaviin melodioihin.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 6.6.2024 19:00.