EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 16.12.2021  /  Bar Loose  /  Helsinki

Female Fronted Metal Night: Memoira, Averlanche

Female Fronted Metal Night: Memoira, Averlanche Liput

Torstaina 16.12.2021 Bar Loosessa nähdään ensi kertaa Female Fronted Metal Night -kiertue, jota tähdittämään saapuvat porilainen Memoira sekä helsinkiläinen sinfonista metallia esittävä Averlanche.

Illan pääesiintyjän roolia toimittaa monelle tuttu Memoira, joka julkaisee uutta musiikkia loppuvuodesta 2021.

Molemmat yhtyeet suuntaavat Euroopan kiertueille ensi vuoden puolella, joten nyt on oivallinen tilaisuus tulla tsekkaamaan molempien orkestereiden livekunto!

***

Loosessa noudatetaan nykyajan briljantteja turvarajoituksia, joten pääset nauttimaan showsta pöydän ääressä istuen. Tuopit voi tilata tekstiviestillä suoraan pöytään, jalkoja ei tarvitse rasittaa kuin korkeintaan illan päätteeksi ulos hoippuessa.

HUOM! Tulethan paikalle vain terveenä. Jos sinulla on hengitystieoireita kuten yskää, nuhaa tai tukkoisuutta tai tunnet itsesi muuten kipeäksi, jääthän kotiin.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 13 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 16.12.2021 19:00.
Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot