EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 5.2.2022  /  Toppila Klubi  /  Oulu

Melrose, Rat Boogie

Melrose, Rat Boogie Liput

Tapahtuma siirtyy ja uutta päivämäärää etsitään.

Lipunmyyntiä jatketaan, kun uusi päivämäärä julkaistaan. Alkuperäiselle päivämäärälle 16.10.2020 ja 5.2.2022 ostetut liput tulevat käymään tapahtumaan sellaisenaan. Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 15.3.2022 mennessä.

***

Melrose on vuonna 1981 perustettu rock-yhtye, joka on musiikissaan yhdistänyt perusrockia rockabillyyn ja rock'n'rolliin. Tämän timanttisen rock-orkesterin edellisestä studiolevystä on kulunut yli kymmenen vuotta, jonka aikana bändi on keikkaillut ahkerasti ja säännöllisesti ympäri maailmaa, pääsääntöisesti kotimaassa. Tämä rock-trio tunnetaankin loistavasta livemeiningistä, joka tehoaa yhä vain faneihin pajasta ja paikasta riippumatta. Yhtye on myös esiintynyt Aki Kaurismäen elokuvissa Laitakaupungin valot sekä Hamlet liikemaailmassa.

Rat Boogie
on kokeneiden pohjoisen poikien trio joka pistää sekoittimeen nipun makoisia vaikutteita ja valmistaa niistä napakan ja originaalin rock'n roll-kokonaisuuden. Oululaisyhtyeen ytimessä kuplii orgaanisesti virtaava livesoitto, jota soljuvat melodiat lennättävät ärhäkästi eteenpäin.

Mm. EBPSATRFM:sta, The Blaster Masterista ja Laid Back Towniesista tutut kehäketut seikkailevat rennosti rock'n rollin ytimessä turhia kliseitä ja genrerajoja väistellen, laulujen aihepiirien ulottuessa ylipuheliaista kanssaihmisistä onnettomaan maailmantilaan, zeniläisistä tiivistyksistä kulttuurin ruohonjuuritason tekijöiden ylistykseen. Mutta kuka kumma on David Bow?

2018 julkaistu Noise devotion -EP sai kesällä 2020 jatkoa Bad gravity-pitkäsoitosta joka tallennettiin ja miksattiin Oulussa Mielilevyt-studiolla.

Kokoonpano:
Mika Palosaari Laulu, kitara
Mika Säkkinen Basso, laulu
Pasi Aikio Rummut

Facebook-tapahtuma


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Toppila Klubi
Kapteenintie 24, 90520, Oulu