EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 10.9.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Melrose + Mary Ann Hawkins

Melrose + Mary Ann Hawkins Liput

Melrose on vuonna 1981 perustettu rock-yhtye, joka on musiikissaan yhdistänyt perusrockia rockabillyyn ja rock’n’rolliin. Tämän timanttisen rock-orkesterin edellinen albumi on Got it made vuodelta 2015 ja viimeisin single I’ll Let You Know vuodelta 2017. Tämän jälkeen bändi on kiertänyt aktiivisesti ympäri maata. Melrose tunnetaankin loistavasta
livemeiningistä, joka tehoaa yhä vain faneihin ajasta ja paikasta riippumatta. Yhtye on myös esiintynyt Aki Kaurismäen elokuvissa Laitakaupungin valot sekä Hamlet liikemaailmassa.

Kokoonpano:

Tokela, laulu & kitara
Jami, rummut
Roger, basso


Illan avaa Mary Ann Hawkins. Mary Ann Hawkins on viisihenkinen surf rock -yhtye Helsingistä joka sekoittelee elokuvallista tunnelmointia vaaralliseen rock-soundiin. Pääasiallisesti instrumentaaleista kappaleista koostuvien keikkojen on sanottu olevan vauhdikkaita, hikisiä sekä villejä. Viime vuosina bändi on esiintynyt Suomen lisäksi ympäri Eurooppaa ja vahvistanut asemaansa uutena suomalaisena surf-rock-ilmiönä. Lisäksi Mary Ann Hawkins on tehtaillut useita kehuja keränneitä lyhytelokuvamaisia musiikkivideoita. Yhtye on julkaissut kaksi EP:tä ja ensimmäinen odotettu kokopitkä albumi julkaistaan keväällä 2022 Svart Recordsin kautta.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 10.9.2022 20:00.