EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 3.9.2022  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

MELO

MELO Liput

MELO tuo uuden säröisen grunge- ja shoegaze-genreistä ammentavan soundinsa Tavastialle syyskuussa! 

"Tää on parasta musaa mitä oon koskaan tehny" -MELO

Säröinen aalto vyöryy, aurinko pistää silmiin ja rintakehää puristaa. Tätä joko rakastat tai vihaat, kenties samanaikaisesti.

MELO elää uudistumisesta. Artistin kolmas albumi “Helena” yhdistelee alternative rock-valleja ja maalailevaa shoegazea viiltävän kauniisiin sävellyksiin ja lyriikoihin luoden jotain täysin ennenkuulumatonta. Kokemus on hätkähdyttävä… ja 100% MELO:a.

Albumin soundin yhdessä MELO:n kanssa rakensivat Emma- ja Teosto- palkitut Mauri Syrjälä (äänitys) sekä Totte Rautiainen (miksaus).

Kesän 2022 keikoilla MELO nähdään uuden bändikokoonpanonsa kanssa.***
Tavastian turvallisuusohje:

    Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus:

Tapahtumapaikka on esteetön.

***

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 23 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 3.9.2022 19:00.