EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 2.6.2023  /  Tullikamarin Klubi  /  Tampere

MELO + D1 DANI

MELO + D1 DANI Liput

MELO ja D1 DANI Tullikamarin Klubilla!

MELO on oma genrensä, kuten merkittävät artistit usein ovat. Keväällä julkaistavalla uudella albumillaan suomiräpin eklektinen edelläkävijä on päätynyt trapin ja maalailevan indie-rockin kautta iskevään elektroniseen maailmaan, jonka vain MELO olisi voinut rakentaa. Linnan käytävillä kaikuvat Chief Keef ja Crystal Castles, mutta kirkkaimpana pauhaa MELO:n tinkimätön näkemys. MELO:n albumia juhlistetaan Tullikamarin Klubilla perjantaina 2.6.!

Skorpionin uusi sainaus D1 DANI on luonnonlahjakkuus joka liukuu tuotannon lasersäteiden keskellä kuin kotonaan. Vaikka nuorukaisen moderni fuusio-trap saattaa häkellyttää, laulaa D1 DANI vaivattomasti ajattomista, henkilökohtaisista aiheista:

”STADIFORNICATIONin biisit kertoo siit kun muutin tuolt oulust päin tänne isoon kaupunkiin ja millasen jätkän tää paikka must tekee. Tekstit on syntyny sellasist hetkist kun mä käyn läpi sitä kuka mä oon täs muuttuvas ympäristössä. Välil mä en yhtään tiedä mitä mä teen, välil mä oon The Shit.”

D1 DANI on tulevaisuuden merkittävä nimi, osa jatkumoa joka raahaa suomalaisen musiikin muotokieltä lähemmäs kansainvälistä ajankohtaisuutta. EP:n tuottajat ja vierailijat ovat D1 DANIn omasta kaveripiiristä.www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Huomioithan, että ovella ei ole lipunmyyntiä. Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Lipun hinta ovien auettua 20 €.

****

Tullikamarin turvallisuusohje täällä.

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin.