EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 23. - La 24.7.2021  /  Linnanpuisto  /  Hämeenlinna

Mellakka Festival 2021

Mellakka Festival 2021 Liput

MELLAKKA FESTIVAL SIIRTYY VUODELLE 2021

Hallituksen linjauksen mukaisesti Mellakka Festivalia ei voida järjestää ensi kesänä 24.-25.7.2020. Tapahtuma pyritään siirtämään sellaisenaan vuodelle 2021.

- Alustavasti näyttää lupaavalta, että jo julkistetut esiintyjät saataisiin siirrettyä sellaisenaan vuodelle 2021. Ulkomaisten esiintyjien suhteen joudumme odottamaan päätöstä ensi vuodelle siirtymisestä kuitenkin vielä hetken. Tulemme myös julkistamaan lisää esiintyjiä seuraavalle vuotta vielä tämän kesän aikana.

Vuoden 2020 tapahtumaan ostetut liput käyvät sellaisenaan vuoden 2021 Mellakka Festival tapahtumaan. Liput käyvät sellaisenaan myös yrityksemme toiseen tapahtumaan, eli näillä näkymin tämän vuoden puolella alkusyksystä järjestettävälle SHHF:lle (Seinäjoki Hiphop Festival).

- Toivoisimme että ihmiset pitäisivät liput ensi vuoden Mellakkaa varten plakkarissa. Tämä tilanne on vaatinut tapahtumajärjestäjiltä mieletöntä kärsivällisyyttä, jota toivoisimme myös nyt meidän asiakkailtamme!

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 31.8. mennessä.

Peruutetun / siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme lippukohtaisen palvelumaksun tai käsittelymaksun.

Ensi vuoden tapahtuman alustavat päivämäärät ovat 23.-24.7.2021.

- Tietoja päivitetään lähitulevaisuudessa kun esiintyjäsiirrot ja muut asiat varmistuvat. Selvää on, että Mellakka tulee olemaan ensi vuonna isompi, parempi ja villimpi, kun tapahtumassa juhlitaan kahden vuoden edestä!

www.mellakkafestival.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Tapahtuma on ikärajaton, erilliset rajatut anniskelualueet K-18. Ikä tarkistetaan vasta anniskelualueelle mentäessä. Leirintäalueen ikäraja on K-16.

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Pipot ja sadetakit postitetaan helmikuun aikana. Aurinkolasit luovutetaan tapahtuman rannekkeenvaihdosta.

Leirintäalue sijaitsee Linnapuistossa festivaalialueenvieressä. Leirintälippu oikeuttaa leiriytymään alueella PE 14:30 - SU 12:00. Leirintäalueella voi majoittua vain teltalla. Parkkipaikkaa ei ole. Järjestäjä suosittelee saapumaan Hämeenlinnaan julkisilla liikennevälineillä. Leirintäalueen ikäraja on K-16. Alueelta löytyy suihkukontti (ei lämmintä vettä).

Yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle ohjeistusta ja pipojen postitusta varten.