EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 24. - La 25.7.2020  /  Linnanpuisto  /  Hämeenlinna

Mellakka Festival 2020

Mellakka Festival 2020 Liput

Suomalaisten hiphop-tapahtumien kärkikastiin noussut Mellakka Festival saa jatkoa Hämeenlinnan Linnanpuistossa 24.-25.7.2020. Suuren suosion saavuttanut festivaali keräsi viime vuonna oheistapahtumineen lähes 10 000 kävijää joka puolelta Suomea, ja tavoittelee tänä vuonna entistä suurempaa profiilia esiintyjien ja aluesuunnitelmiensa suhteen.

 

Nyt Black Fridayn hengessä myynnissä TODELLA RAJOITETTU erä 2-päivän Black Bird lippuja parhaimmillaan -50% porttihinnasta! Tämän halvemmalla ei lippuja tule festivaalille saamaan. Katso lisätiedot lippujen hinnoista ja hanki omasi nyt!

 

www.mellakkafestival.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Tapahtuma on ikärajaton, erilliset rajatut anniskelualueet K-18. Ikä tarkistetaan vasta anniskelualueelle mentäessä. Leirintäalueen ikäraja on K-16.

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Leirintäalue sijaitsee Linnapuistossa festivaalialueenvieressä. Leirintälippu oikeuttaa leiriytymään alueella PE 14:30 - SU 12:00. Leirintäalueella voi majoittua vain teltalla. Parkkipaikkaa ei ole. Järjestäjä suosittelee saapumaan Hämeenlinnaan julkisilla liikennevälineillä. Leirintäalueen ikäraja on K-16. Alueelta löytyy suihkukontti (ei lämmintä vettä).

Yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle ohjeistusta ja pipojen postitusta varten.