EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 24. - La 25.7.2020  /  Linnanpuisto  /  Hämeenlinna

Mellakka Festival 2020

Mellakka Festival 2020 Liput

Suomalaisten hiphop-tapahtumien kärkikastiin noussut Mellakka Festival saa jatkoa Hämeenlinnan Linnanpuistossa 24.-25.7.2020. Suuren suosion saavuttanut festivaali keräsi viime vuonna oheistapahtumineen lähes 10 000 kävijää joka puolelta Suomea, ja tavoittelee tänä vuonna entistä suurempaa profiilia esiintyjien ja aluesuunnitelmiensa suhteen.

Esiintyjät:
Merkules (CAN), Gettomasa, Gasellit, Lukas Leon, Mouhous, SMC Lähiörotat, OG Ulla-Maija, Etta, Ibe, Costee, Aivovuoto & Dj Kridlokk. 

Alle 1/3 osa ohjelmasta julkistettu. Lisää ohjelmaa julkistetaan lähiaikoina!

 

www.mellakkafestival.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Tapahtuma on ikärajaton, erilliset rajatut anniskelualueet K-18. Ikä tarkistetaan vasta anniskelualueelle mentäessä. Leirintäalueen ikäraja on K-16.

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Pipot ja sadetakit postitetaan helmikuun aikana. Aurinkolasit luovutetaan tapahtuman rannekkeenvaihdosta.

Leirintäalue sijaitsee Linnapuistossa festivaalialueenvieressä. Leirintälippu oikeuttaa leiriytymään alueella PE 14:30 - SU 12:00. Leirintäalueella voi majoittua vain teltalla. Parkkipaikkaa ei ole. Järjestäjä suosittelee saapumaan Hämeenlinnaan julkisilla liikennevälineillä. Leirintäalueen ikäraja on K-16. Alueelta löytyy suihkukontti (ei lämmintä vettä).

Yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle ohjeistusta ja pipojen postitusta varten.