EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 26.10.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Melissa Aldana (CL)

Melissa Aldana (CL) Liput

Chileläinen tenorisaksofonisti ja säveltäjä Melissa Aldana saapuu Tampereelle lokakuussa. Chilen Santiagossa kasvanut ja myöhemmin New Yorkiin opiskelemaan muuttanut Aldana on tullut nopeasti tunnetuksi sulavilla harmonioillaan ja bost-bopin perinteitä kunnioittavilla moderneilla sävellyksillään. G Livelabissa Aldana esiintyy kvartettinsa kera, johon kuuluvat lisäksi chileläisbasisti Pablo Menares, yhdysvaltalaisrumpali Kush Abadey ja norjalaiskitaristi Lage Lund.

“... one of the more exciting young tenor saxophonists today.” – The New York Times

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 26.10.2021 18:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot