EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 21.8.2021  /  Olympia  /  Tampere

Melancholy Mass Tampere: October Tide, Throes Of Dawn, Red Moon Architect, Kaunis Kuolematon

Melancholy Mass Tampere: October Tide, Throes Of Dawn, Red Moon Architect, Kaunis Kuolematon Liput

Tapahtuma on siirtynyt uudelleen.

Aiemmille päivämäärille 26.3.2020, 12.11.2020 ja 2.4.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 31.5.2021 mennessä.

Uuden päivämäärän myötä joutuu Hanging Garden valitettavasti jäämään pois kattauksesta.

_____________

October Tiden Suomen keikat siirtyvät - yhtye osaksi uutta melankolisen metallin minifestaria

Helsinkiin ja Tampereelle perustetaan uusi melankoliseen metalliin keskittyvä tapahtuma Melancholy Mass , joka saapuu Tampereen Olympiaan, sekä Helsingin Ääniwalliin Huhtikuussa 2021. Molemmissa tapahtumissa esiintyy Ruotsalainen death/doompartio October Tide , jonka suunniteltu Suomen kiertue joudutaan siirtämään toistamiseen vallitsevien rajoituksien johdosta. October Tiden Jyväskylän keikka siirtyy uudelle päivälle ja pysyy muuten ennallaan. Lipun hinnat Tampereen ja Helsingin keikoille nousevat bändikattauksen laajentuessa, mutta jo ostetut liput October Tiden keikoille pysyvät voimassa sellaisinaan myös uusiin Melancholy Mass tapahtumiin.

Melancholy Mass Tampere & Helsinki tuovat viisi melankolisen metallin kärkikattausta lauteille, ja October Tiden lisäksi illoissa nähdään jo yli 25 vuotta musiikkiaan kehittänyt Throes Of Dawn , jonka musiikillinen matka on kulkenut läpi black metallin, dark metallin, sekä progressiivisemmankin tunnelmoinnin. Molemmissa illoissa on myös mukana juuri uuden albumin julkaiseva melankolinen death/doom yhtye Kaunis Kuolematon ja myös uutta albumiaan juhlistava melodinen doom akti Red Moon Architect .

Tutustu iltojen yhtyeisiin tästä:

Fredrik Norrman ja Katatonian laulaja Jonas Renkse perustivat October Tiden  90-luvun puolivälilssä Katatonian ollessa väliaikaisesti hajonnut. Bändi ehti julkaista kaksi albumia ennen jäämistään 10 vuodeksi telakalle. Vuonna 2009 Fredrik Norrman erosi Katatoniasta ja kokosi October Tiden uudelleen ilman Renkseä. Viime vuonna julkaistu "In Splendor Below" on yhtyeen neljäs paluun jälkeinen albumi. Melankolisen metallin ystäville Suomen Huhtikuu luo otolliset puitteet October Tiden luihin ja ytimiin pureutuvalle musiikille. October Tiden kohdalla on turha sanoa, ettei bändin hyinen ulosaanti jätä ketään kylmäksi. Taatusti jättää ja juuri oikealla tavalla!

Vuonna 1994 perustettu progressiivisen ja tummasävyisen metallin taiturit Throes Of Dawn saapuu Helsingin ja Tampereen Melancholy Mass tapahtumiin soittamaan yhdet harvoista keikoistaan. Alkujaan black metallia soittanut yhtye on vuosien varrella kehittynyt progressiivisempaan ja melankoliseempaan sävyyn ja tunnelmointiin, ja toimittaa livessään kylmät väreet takuuvarmasti.

October Tiden kanssa kiertueen kaikilla kolmella keikalla mukana kulkeva Kaunis Kuolematon  on suomalaisen melankolian ruumiillistuma. Tämä Haminasta kotoisin oleva yhtye yhdistää kauniin melankolian raskaaseen tunnelmaan todella tunnistettavalla soundillaan. Yhtyeen kolmas albumi julkaistaan 27.11.2020 ja tulevat keikat ovatkin osa yhtyeen levyjulkaisukiertuetta.

Kouvolasta lähtöisin oleva Red Moon Architect on melodista doom metallia soittava yhtye, joka nähdään mukana Helsingin ja Tampereen kokoontumisissa. Yhtyeen vahvuus on sen erittäin tunnelmallisessa ja monipuolisessa musiikissa: sukelletaan todella synkkiin, syviin ja raskaisiin hidastempoisiin vesiin, josta noustaan täynnä toivoa oleviin melodioihin. Bändin monipuolista ulosantia vahvistavat vokalistien Villen ja Annin matalan murinalaulun ja kauniin puhtaan naislaulun yhdistelmä.

***

Olympian turvallisuuslauseke

Olympiassa minimoimme tartuntariskiä vähentämällä asiakaspaikkoja sekä noudattamalla annettuja hygieniamääräyksiä. Näin varmistamme asiakkaillemme turvallisen ja mieluisan keikkakokemuksen.

Olympiassa on istumapaikkoja aulassa, salissa ja parvella. On erityisen tärkeää säilyttää turvavälit koko keikan ajan muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan ja artistiin.

Varauduthan näyttämään viranomaisen hyväksymän viivakoodillisen henkilötodistuksen ovella lipuntarkastuksen yhteydessä tai luo valmiiksi oma viivakoodi täällä: https://info.tiketti.fi/fi

- Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla palvelupisteillä sekä muissa asiakastiloissa.
- Älä saavu keikalle, mikäli tunnet itsesi sairaaksi tai olet palannut ulkomailta 14 vuorokauden aikana.
- WC-tilat on rajoitettu tietyn henkilömäärän käyttöön kerrallaan. Ota muut asiakkaat sekä turvavälit huomioon asioidessasi WC-tilassa.
- Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.
- Suosittelemme ennakkolipun ostoa kontaktien minimoimiseksi

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta 24 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 21.8.2021 18:00.