EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 23.9.2022  /  Olympia  /  Tampere

Melancholy Mass: Swallow The Sun, Kaunis Kuolematon, Red Moon Architect, Marianas Rest, October Tide (SWE)

Melancholy Mass: Swallow The Sun, Kaunis Kuolematon, Red Moon Architect, Marianas Rest, October Tide (SWE) Liput

Jylhää ja kaunista Tampereelle, kun Melancholy Mass Festival saapuu Olympia-kortteliin!

Syyspäiväntasaus perjantai 23. syyskuuta tuo melankolista, vahvaa metallia Tampereelle. Olympia-korttelissa esiintyvät Swallow The Sun, Kaunis Kuolematon, Red Moon Architect, Marianas Rest ja ruotsalaisbändi October Tide.

Kotimainen legenda Swallow The Sun ja ruotsalainen October Tide tuovat Melancholy Mass Festivalille kovan luokan osaamista. Molempien yhtyeiden syvä doom ja death ovat liikuttaneet suuria yleisöjä jo vuosia ja bändit ovat myös rundanneet yhdessä Euroopassa.

October Tiden aiemmat yritykset soittaa Suomessa kaatuivat pandemian aikana, mutta nyt myös Katatoniassa vaikuttanut kitaristi Fredrik Norrman tuo luihin ja ytimiin pureutuvan bändinsä Tampereelle.

Tapahtuman kolme muuta orkesteria ovat uudempia, mutta silti valmiita vangitsemaan kuulijat raskaaseen verkkoonsa. Suomalaisen melankolian ruumiillistuma Kaunis Kuolematon, Saku Moilasen projektista bändiksi kasvanut Red Moon Architect ja vahvaa kansainvälistä nousua tekevä Marianas Rest varmistavat, että Melancholy Mass Festivalin illat ovat viimeisen päälle linjassa.

Hakusanat doom, death, black, gothic ja melodic antavat nyt ainoastaan yhden ja ainoan vastauksen: uusi, musiikillisesti puhutteleva ja yhtenäinen Melancholy Mass Festival Tampereella syyskuussa 2022!

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat: www.olympiakortteli.fi

Ennakkomyynti jatkuu Tiketissä klo 24:00 asti. Lipunhinta nousee ovimyyntihinnaksi tapahtumapäivänä klo 18:00. Olympian ovella ei ole lipunmyyntiä.

Tarkista aikataulu osoitteesta: www.olympiakortteli.fi

Myynti loppuu 23.9.2022 23:59.