EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 26.9.2020  /  Toppila Klubi  /  Oulu

Meiju Suvas

Meiju Suvas Liput

Meiju Suvas on ainutlaatuinen esiintyjä ja hänen musiikkinsa tunnetaan. Muutama artisti Suomessa on pystynyt säilyttämään asemansa ja vetovoimansa vuosikymmenestä toiseen, Meiju on yksi heistä ja hänen vauhtinsa vain paranee. Hänen energiansa säteilee lavalta ja tarttuu yleisöön. Meiju Suvaksen keikat ovat täynnä hyvää mieltä, mutta hän osaa myös tunnelmoida. Yleisö voi kokea tunteiden koko kirjon ja saa aina rahoillensa vastinetta. Meiju villitsee niin nuoret kuin varttuneemmankin yleisön.
Meiju on saanut urallaan kulta- ja platinalevyjä sekä lukemattoman määrän muita tunnustuksia. Hyvä esimerkki hänen pursuavasta elinvoimaisuudestaan koettiin vuonna 2016, kun suomalaiset dj:t äänestivät hänet discotähdeksi. Discomusiikki täytti silloin 50 vuotta. Meijulle myönnettiin Vantaan kulttuuripalkinto 2017.

Meijun ura on ollut täynnä hittejä hittien perään, esimerkkeinä Pure mua, Tahdon sinut, Tää onnea on, Kaunotar ja Kulkuri sekä Missä milloin vaan. Meiju ei kuitenkaan ole jäänyt menneeseen, vaan hänen esiintymisensä on vahvasti kiinni tässä päivässä.

Facebook-tapahtuma täällä.

 

Tapahtuma on siirtynyt. Alkuperäiselle päivälle 14.3. ostetut liput käyvät tähän tapahtumaan sellaisenaan.

 


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 18 €.

Toppila Klubi
Kapteenintie 24, 90520, Oulu