EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 16.10.2021  /  Toppila Klubi  /  Oulu

Meiju Suvas & Ihana

Meiju Suvas & Ihana Liput

Meiju Suvas on ainutlaatuinen esiintyjä ja hänen musiikkinsa tunnetaan. Muutama artisti Suomessa on pystynyt säilyttämään asemansa ja vetovoimansa vuosikymmenestä toiseen, Meiju on yksi heistä ja hänen vauhtinsa vain paranee. Hänen energiansa säteilee lavalta ja tarttuu yleisöön. Meiju Suvaksen keikat ovat täynnä hyvää mieltä, mutta hän osaa myös tunnelmoida. Yleisö voi kokea tunteiden koko kirjon ja saa aina rahoillensa vastinetta. Meiju villitsee niin nuoret kuin varttuneemmankin yleisön.
Meiju on saanut urallaan kulta- ja platinalevyjä sekä lukemattoman määrän muita tunnustuksia. Hyvä esimerkki hänen pursuavasta elinvoimaisuudestaan koettiin vuonna 2016, kun suomalaiset dj:t äänestivät hänet discotähdeksi. Discomusiikki täytti silloin 50 vuotta. Meijulle myönnettiin Vantaan kulttuuripalkinto 2017.

Meijun ura on ollut täynnä hittejä hittien perään, esimerkkeinä Pure mua, Tahdon sinut, Tää onnea on, Kaunotar ja Kulkuri sekä Missä milloin vaan. Meiju ei kuitenkaan ole jäänyt menneeseen, vaan hänen esiintymisensä on vahvasti kiinni tässä päivässä.

Showtime klo 22:00 jälkeen. Tervetuloa.

Facebook-tapahtuma


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 18 €

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Mahdolliset koronarajoitukset voivat vaikuttaa keikkaan.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Toppila Klubi
Kapteenintie 24, 90520, Oulu