EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 14.10.2023  /  Tavara-asema  /  Tampere

Meemitalo Tour 2023

Meemitalo Tour 2023 Liput

Mikä Meemitalo?

Tubettajakaksikko Niko & Santtu perustivat vuonna 2020 somevaikuttajien kollektiivin, yhteisen hengailu- ja työtilan, joka nimettiin Meemitaloksi. Yhteisöön kuuluvat talon isäntien Nikon ja Santun lisäksi useita somesta tuttuja vaikuttajia sekä myös paljon vierailevia sometähtiä, jotka ovat enemmän tai vähemmän kiinteä osa Meemitalon vaikuttajakantaa. Meemitalosta löytyy sekä tubettajia että tiktokkereita vaikkakin useimmat talon asukeista tuottavat sisältöä monikanavaisesti YouTubeen, Instagramiin ja TikTokiin.

Meemitalo Tour 2023

Meemitalo Tour on taas täällä! Kiertue tuo koko Meemitalon huippusuositun poppoon kaupunkiisi hauskan tapahtuman merkeissä. Luvassa interaktiivinen lava-show, jonka ohjelmassa visailuja ja kisailuja esiintyjien kesken sekä tietysti Meet & Greet. Tule paikan päälle pitämään hauskaa ja tapaamaan Suomen ykkösvaikuttajia! Esiintymässä Niko ja Santtu, Ella & Helmi, Weksi, Mr. Zeus, Katja, Arttu Laitinen ja Nino Ärling!

Meemitalo on Suomen ensimmäinen somettajien yhteinen koti, johon kuuluu 9 suosittua tubettajaa ja tiktokkaajaa. Meemitalon jäsenillä on sosiaalisessa mediassa yhteensä yli 3 miljoonaa seuraajaa. Tubettajakaksikko Niko ja Santtu perustivat Meemitalon vuonna 2020 ja nyt kollektiiviin kuuluvat myös sometähdet Ella & Helmi, Weksi, Katjanen, Mr. Zeus, Nino Ärling ja Arttu Laitinen.

Itse Meemitalo sijaitsee Tampereella ja sieltä löytyvät skeittiparkki, trampoliini, vaahtomonttu, kuvausstudio, pelihuone sekä muita kuvaustiloja. Meemitalo on jäsenten yhteinen kuvaustila, jossa monet videot, haasteet ja TikTokit kuvataan yhdessä. Tapahtuman kesto n. 3 tuntia, sisältäen 1 tunnin show’n ja Meet & Greet -osion.

Tapahtuman järjestäjä: Troot Finland Oy ja tapahtumatalo

tavara-asema.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 13:30

Huomioithan, että ovella ei ole lipunmyyntiä. Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Eteispalvelumaksu sisältyy lipun hintaan.

Tutustu Tavara-aseman turvallisemman tilan periaatteisiin.

Myynti loppuu 14.10.2023 18:00.