EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 4.11.2023  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Meemitalo Tour 2023

Meemitalo Tour 2023 Liput

Mikä Meemitalo?

Tubettajakaksikko Niko & Santtu perustivat vuonna 2020 somevaikuttajien kollektiivin, yhteisen hengailu- ja työtilan, joka nimettiin Meemitaloksi. Yhteisöön kuuluvat talon isäntien Nikon ja Santun lisäksi useita somesta tuttuja vaikuttajia sekä myös paljon vierailevia sometähtiä, jotka ovat enemmän tai vähemmän kiinteä osa Meemitalon vaikuttajakantaa. Meemitalosta löytyy sekä tubettajia että tiktokkereita vaikkakin useimmat talon asukeista tuottavat sisältöä monikanavaisesti YouTubeen, Instagramiin ja TikTokiin.

Meemitalo Tour 2023

Meemitalo Tour on taas täällä! Kiertue tuo koko Meemitalon huippusuositun poppoon kaupunkiisi hauskan tapahtuman merkeissä. Luvassa interaktiivinen lava-show, jonka ohjelmassa visailuja ja kisailuja esiintyjien kesken sekä tietysti Meet & Greet. Tule paikan päälle pitämään hauskaa ja tapaamaan Suomen ykkösvaikuttajia! Esiintymässä Niko ja Santtu, Ella & Helmi, Weksi, Mr. Zeus, Katja, Arttu Laitinen ja Nino Ärling! Meemitalo on Suomen ensimmäinen somettajien yhteinen koti, johon kuuluu 9 suosittua tubettajaa ja tiktokkaajaa. Meemitalon jäsenillä on sosiaalisessa mediassa yhteensä yli 3 miljoonaa seuraajaa. Tubettajakaksikko Niko ja Santtu perustivat Meemitalon vuonna 2020 ja nyt kollektiiviin kuuluvat myös sometähdet Ella & Helmi, Weksi, Katjanen, Mr. Zeus, Nino Ärling ja Arttu Laitinen.

Itse Meemitalo sijaitsee Tampereella ja sieltä löytyvät skeittiparkki, trampoliini, vaahtomonttu, kuvausstudio, pelihuone sekä muita kuvaustiloja. Meemitalo on jäsenten yhteinen kuvaustila, jossa monet videot, haasteet ja TikTokit kuvataan yhdessä. Tapahtuman kesto n. 3 tuntia, sisältäen 1 tunnin show’n ja Meet & Greet -osion. Tapahtuman järjestäjä: Troot Finland Oy ja Rytmikorjaamo

***

Esiintyjät:

Niko ja Santtu
Tämä huippusuosittu kaksikko ei esittelyjä kaipaa – suomalaisnuoriso tuntee Nikon ja Santun kyllä. Tämä kaksikko pistää tuulemaan eikä vauhtia poikien live-showsta puutu! Nikon ja Santun YouTube -kanavalla keskitytään pränkkeihin eli kepposiin, haasteisiin ja vlogeihin.

Instagram: @nikojasanttu
Youtube: Niko & Santtu
TikTok: @nikojasanttu
Nikon instagram: @nikoreettu
Santun instagram: @santtust ja TikTok: @santerivili

Ella & Helmi
Ella & Helmi ovat nuoresta iästään huolimatta jo pitkän linjan somestaroja. Tämä monipuolinen ja energinen duo tekee paitsi sisältöä YouTubeen, TikTokiin ja Instagramiin myös tähdittää tapahtumia ympäri Suomen. Supersuositut kaverukset haluavat muistuttaa että nuorilla naisilla on myös lupa hassutella!

Instagram: @helmijaella
Youtube: Ella & Helmi
TikTok: @helmiella
Ellan instagram @ellahautajarvi
Helmin instagram: @helmi.kantola

Arttu Laitinen
Extreme-urheilu ja temppuilu ovat Aralle arkipäivää. Monet nuoret seuraavat Artun vauhdikasta menoa erityisesti TikTokissa ja YouTubessa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita luvassa!

Instagram: @arttulaitinen
Youtube: Arttu Laitinen
TikTok: @arttu_laitinen

Nino Ärling
Tamperelainen Nino tunnetaan sporttisena ja ystävällisenä kaverina, joka on erityisen suosittu TikTokissa. Nino viihdyttää mutta osaa puhua myös vakavasti tärkeistä aiheista.

Instagram: @ninoarling
Youtube: Nino Ärling
TikTok: @ninoarling

Weksi
Weksi on Suomi-TikTokin konkari! Hän löi itsensä läpi TikTokissa nopeasti kanavan alkutaipaleella ja on edelleen yksi Suomen tunnetuimmista tokkereista. Weksi tekee äärimmäisen hyväntuulista sisältöä moneen eri tilanteeseen!

Instagram: @weksi
Youtube: Weksi
TikTok: @weksii

Katja
Katja Hiltunen on sporttinen ja pirteä nuori nainen. Hän tuottaa TikTokiin hauskaa ja kepeää sisältöä, jonka parissa viihtyy videosta toiseen.

Instagram: @katjanen
YouTube: Katja
TikTok: @katjahiltunen

Mr. Zeus
Tämä herra ei ota asioita liian tosissaan. Mr. Zeus on todellinen viihdyttäjä eikä pelkkää hypätä mukaan uusiin haasteisiin vaan näyttää aina vihreetä valoo oli kyseessä sitten biisin julkaisu tai vaikka jääkylmään veteen hyppääminen!

Instagram: @mrzeusofficial
YouTube: Mr. Zeus
TikTok: @mrzeusofficial

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 12:30

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 4.11.2023 12:30.