EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 25.1.2024  /  Pellavalounge  /  Tampere

Vetter & Kilpeläinen: Mediatiedotuksen Master Class

Vetter & Kilpeläinen: Mediatiedotuksen Master Class Liput

On aika paljastaa runsaan medianäkyvyyden ja hyvien mediasuhteiden salaisuudet. Tervetuloa oppimaan, mistä mediaviestinnässä eli -tiedottamisessa todella on kyse!

Valmentajina toimivat mediatiedottamisen ammattilaiset Jutta Vetter ja Jaakko Kilpeläinen. Koulutus sopii tiedottajille, viestintäpäälliköille, muille viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisille sekä sivutoimisillekin viestijöille. Koulutus on tarkoitettu kaikille, joiden tavoitteena on entistä laajempi näkyvyys toimituksellisessa mediassa.

Tämän workshopin aikana opit kuinka saat liike- tai muusta toiminnastasi kertovan toimituksellisen näkyvyyden osumatarkkuuden nousemaan ja uutisesi läpi medialle aivan valtakunnan kärkeä myöten – oli kyseessä printti- tai digimedia, televisio tai radio.

Tilaisuus pidetään Pellava Lounge -penthousessa Tampereen keskustan kattojen yllä. Master Class -päivään kuuluu laadukas, vuorovaikutteinen ja yksilölähtöinen valmennus. Lisäksi hintaan kuuluvat herkullinen lounas sekä mahdollisuus jäädä pureskelemaan päivän oppia kuplivaan After Class -tilaisuuteen seminaaripäivän päätteeksi.

Ansaittu, eli toimituksellinen medianäkyvyys on lähes poikkeuksetta uskottavampaa ja kustannustehokkaampaa kuin maksettu mainos.

Ansaittu medianäkyvyys on tiedottamisen tärkein tavoite. Medianäkyvyys vaikuttaa myönteisesti siihen, minkälainen mielikuva organisaatiosta syntyy julkisuudessa, ja se auttaa vahvan yritysimagon rakentamisessa. Se on tehokas keino erottautua alan muista toimijoista ja saada oma ääni kuuluviin maailman infotulvassa.

Pelkästään yhdellä toimituksellisella artikkelilla voi olla yrityksen brändin rakentamisen kannalta vahvempi merkitys kuin monella muulla markkinointitoimenpiteellä yhteensä – ja toisin kuin jopa kymmeniä tuhansia euroja maksava mainos, toimituksellinen juttu ei maksa organisaatiollesi mitään. Tuloksellisella mediaviestinnällä voit saada mediassa läpi jopa satoja juttuja vuodessa ja säästää näin satojatuhansia euroja, jotka muuten olisivat kuluneet vähemmän vaikuttavaan mainontaan.

Tule mukaan ainutlaatuiseen Master Class -päivään ja opi, kuinka juuri sinun organisaatiossasi voidaan saada ja hyödyntää medianäkyvyyttä maksimaalisesti!

Ohjelma ja aikataulu

9.30–10: Saapuminen ja aamukahvit
10–10.15: Johdatus mediaviestintään
10.15–11: Mediaviestinnän suunnittelu ja uutiskulmien rakentaminen
11–12.30: Loistava pressitiedote
12.30–13: Lounas
13–14.30: Mediaviestinnän moninaiset keinot: toimittajien suora kontaktointi ja pitchaus, juttuaiheiden versiointi eri kohdemedioille, pressi-infot ja muut tilaisuudet, toimittajien hostaus, yleisönosastot sekä luovat ratkaisut.
14.30–15: Poikkeustilanteet, kriisiviestintä ja media
15–15.15 Kahvitauko
15.15–15.45: Onnistunut haastattelu ja erinomaiset mediasuhteet
15.45–16.15: Muut teemat (vaikuttaja-PR, kansainvälisen median tavoittaminen ja osallistujien mahdolliset toiveteemat)
16.15–16.45: Medianäkyvyyden mittaaminen ja tulosten hyödyntäminen
16.45–17: Yhteenvetoa ja keskustelua
17–19: After Class -iltatilaisuus

Seminaaripäivänä on runsaasti aikaa myös keskustelulle ja yksilölliselle valmennukselle. Saat keskustella alan huippuosaajien kanssa siitä, miten juuri sinun edustamasi organisaatio voisi saada lisää medianäkyvyyttä.

Kouluttajat

Jutta Vetter on monikielisen viestinnän ja mediatiedottamisen ammattilainen, jolla on takanaan yli 20 vuotta alalla. Nykyään hän luotsaa Vetter Communications -viestintätoimistoa. Vetterillä on pitkä kokemus mediatiedottamisen kaikista osa-alueista – tiedotteiden kirjoittamisesta toimittajien pitchaamiseen ja kestitsemiseen. Hän on hoitanut sekä kotimaisten että kansainvälisten tähtiartistien pressiemännöintiä, järjestänyt monenlaisia pressitilaisuuksia, antanut mediasparrausta haastateltaville, vastannut suomalaisten ja globaalien yritysasiakkaittensa medianäkyvyydestä ja kansainvälisestä pressijakelusta ja ollut itsekin paljon mediassa esillä.

Jaakko Kilpeläinen toimii tiedottajana ja viestintäyrittäjänä Näkyy ja Kuuluu -viestintätoimistossaan. Kilpeläinen on kouluttanut ja sparrannut mediaviestintää kymmenissä tilaisuuksissa sadoille ammattiviestijöille ja vaikuttanut tuhansien uutis- ja muiden juttujen syntymiseen. Hänen koulutuksissaan ja sparrauksissaan on ollut viestijöitä muun muassa kunnista ja valtiolta, korkeakoulujen viestinnän linjoilta, ammatti- ja muista järjestöistä sekä kaikenkokoisista yrityksistä – yksinyrittäjistä pörssiyhtiöihin. Hänen kirjansa Ansaittu julkisuus – kaikki olennainen mediaviestinnästä ilmestyi 2020.

Käytännön infoa

Aika: Torstai 25.1.2024 kello 10–17 (After Class -iltatilaisuus klo 17–19)
Paikka: Pellava Lounge, Erkkilänkatu 11, 33100, Tampere

Super Early Bird 690 e + alv 24%
voimassa 13.–30.9.2023

Early Bird 990 e + alv 24%
voimassa 1.10.–15.11.2023

Perushinta 1490 e + alv 24%
voimassa 16.11.2023 alkaen

Kerrothan lipun oston yhteydessä kouluttajille nimesi, yhteystietosi, edustamasi organisaation, mahdollisen erityisruokavalion ja mahdolliset muut ennakkotoiveet ja kysymykset koulutusta koskien. Lisätiedot voit toimittaa myös osoitteeseen [email protected].

Ryhmäalennukset mahdollisia – lisätietoa järjestäjiltä.

Ennakkotoiveet ja tiedustelut

Jaakko Kilpeläinen: [email protected] / 0443012007
Jutta Vetter: [email protected] / 0505466000


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 10:00-17:00
Ovet klo 9:00


Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: kyllä, pyydettäessä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected] / 044 301 2007
Muuta huomioitavaa: ulko-ovella on muutama porras, eikä koulutustilan lähistöllä ole pyötätuolilla liikkuville sopivia vessoja

Myynti loppuu 24.1.2024 20:00.
Pellavalounge
Erkkilänkatu 11 (7. krs), 33100, Tampere