EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 17.9.2021  /  Tiivistämö  /  Suvilahti, Helsinki

Medeia, Ratface, Pahan Ikoni & Enragement

Medeia, Ratface, Pahan Ikoni & Enragement Liput

Tapahtuma on siirtynyt uudelleen.

Alkuperäiselle päivämäärälle 11.4.2020 sekä 11.12.2020 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan.

Halutessasi voit myös palauttaa liput 1.5.2021 mennessä osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja .

Järjestäjä selvittää vielä tapahtuman lopullista päivämäärää, joten siihen saattaa tulla muutoksia. Mahdollisten uusien muutosten myötä myös palautusoikeus aukeaa uudelleen. Liput avataan takaisin myyntiin, kun lopullinen päivä on varmistunut.

___________________

Medeia on vuonna 2002 perustettu yhtye, joka tunnetaan hyvin teknisestä ja haastavasta death-metallistaan. Illan pääesiintyjä on liki 20-vuotisen uransa aikana julkaissut 5 täyspitkää, joista viimeisin Playground Musicin kautta julkaistu Xenosis näki päivänvalon vuosi sitten tammikuussa. Yhtye on nähnyt suurin piirtein kaikki Euroopan maat lukuisten kiertueiden myötä mm. Children Of Bodomin lämppärinä, ja on vakiintunut esiintyjänä kotimaisilla festivaaleilla. Medeia on myös esiintynyt mm. The Black Dahlia Murderin, Ozzy Osbournen, Decapitatedin ja Dillinger Escape Planin kanssa.

Kuuntele Xenosis-albumi täältä .

Ratface on helsinkiläinen sauna-core yhtye, joka tuskin esittelyjä kaipaa. Vastikään uuden Peace Out -EP:n julkaissut yhtye on reilu 10 vuotisen uransa aikana nähty mm. Tuska festivaaleilla, esiintynyt legendaarisen Suicidal Tendenciesin kanssa Saksassa, kiertänyt Eurooppaa Stam1nan ja Bob Malmströmin kanssa sekä kiinnitettiin äskettäin tämän vuoden Nummirockiin. Respekt The Old Skool!

Kuuntele uusi Peace Out -EP täältä .

Pahan Ikoni on helsinkiläinen vuonna 2008 perustettu death/thrash metal -yhtye, jonka musiikissa painottuvat mielenräjäyttävät suomenkieliset lyriikat, maksimaalinen lavameininki ja timantinkovat kitarariffit. Yhtyeen historiasta löytyy liudallinen single-julkaisuja, yksi EP ja keikkamerkinnät mm. Tuskasta ja Nummirockista. Yhtye työstää tällä hetkellä debyyttialbumiaan.

Kuuntele tuorein single Henki Hengestä täältä .

Enragement tuo täysin omanlaisensa äänipaletin death metalin maailmaan rääkkäämällä kolmen vokalistin äänihuulia sekä yhdistelemällä kuolonmetelin alagenreihin ennakkoluulottomasti elementtejä muista äärimetallin tyylisuunnista. Aggressiivisesta esiintymisestään tunnettu bändi on löylyttänyt yleisöjä niin suomalaisilla lauteilla kuin Euroopassakin.

Kuuntele viimeisin albumi Burned, Barren, Bloodstained täältä .

Facebook-tapahtuma


Tapahtuman järjestää All Out Productions & Tiivistämö / Helsingin kaupunki.

www.allout.fi

www.tiivistamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Tapahtumassa pakollinen eteispalvelumaksu 3 €.

Tiivistämö sijaitsee keskellä Suvilahden festari- ja kulttuurialuetta, 300 metrin päässä Kalasataman metro-asemalta. 

Reittiopas: https://bit.ly/2YoEms0
Google maps: https://bit.ly/2E2XGDi