EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 22.2.2019  /  GLORIA  /  Helsinki

Gloria Final Metal Mash: Medeia, Inkvisitor, Watery, Carry the Weight

Gloria Final Metal Mash: Medeia, Inkvisitor, Watery, Carry the Weight Liput
Takaisin

Ladataan…

GLORIA FINAL METAL MASH

Viimeisiä viedään! Helsingin metalliskenelle merkittävä kohtaamispaikka lopetetaan, mutta Glorian haudan lepoon saattaminen hoidetaan korkealta ja kovaa! Gloriassa viimeistä kertaa järjestettävän raskaan musiikin illan tulevat taputtelemaan kasaan juuri uuden albuminsa julkaissut tamperelainen death-metal kokoonpano Medeia, jyväskyläläinen trash-metal bändi Inkvisitor, moninainen melodista hardcorea tykittävä Carry the Weight, sekä Watery, joka tuo hardcoresoundeja itä-helsingistä pikku-roballe. Lähdetään talosta rytinällä ja pirunsarvet korkealla kohti uutta osoitetta!

MEDEIA
Vuonna 2002 perustettu Medeia tunnetaan teknisesti haastavasta ja progressiivisia elementtejä sisältävästä death metalistaan. Pian ilmestymisensä jälkeen loppuunmyydyn omakustannedebyytin "Quantum Holocaust: World Domination" (2006) -albumin jälkeen Medeia on julkaissut neljä muutakin pitkäsoittoa, "Cult" (2008), "Abandon All" (2011), "Iconoclastic" (2013), sekä järjestyksessään viidennen, kauan odotetun uutukaisen "Xenosis", joka näki päivänvalon 18. tammikuuta 2019.

Nousujohteisen uransa aikana Medeia on esiintynyt paitsi merkittävimmillä kotimaisilla festivaaleilla ja klubeilla, myös mittavilla Euroopan kiertueilla sekä yhteiskeikoilla esimerkiksi Ozzy Osbournen, Raised Fistin ja Dillinger Escape Planin kanssa.

Medeia-facebook

INKVISITOR
Inkvisitor on Jyväskylässä vuonna 2012 perustettu thrash metal -bändi. Vyön alla on yksi EP ja kaksi pitkäsoittoa, joista uusin Dark Arts of Sanguine Rituals näki päivänvalon huhtikuussa 2018. Sittemmin levy on kerännyt kiitosta ympäri maailman ja ankarasta livemeiningistä tunnettu bändi keikkaili ympäri Suomea ahkerasti.

Inkvisitor-facebook

WATERY
Watery on sairaan nopee ja värikäs. Tuo omintakeista crossoverihtavaa paahtoa jauhava ylinopeusposse kaahaa keikoille Itä-Helsingistä mukanaan aimo annos murhaavia riffejä, lavaenergiaa, sekä halua tehdä Maasta asuttavampi planeetta.

Yhtye on perustettu vuonna 2014, ja takana on kymmeniä keikkoja ympäri Suomea, unohtamatta ekskursioita Suomenlahden toiselle puolen. Watery on julkaissut kaksi EP:tä ja yhden albumin. Musiikillinen ulosanti on elänyt paljon vuosien aikana, mutta viimeisimpänä julkaistu "Worldbeater" nimeä kantava puolituntinen näyttää bändin vihdoin löytäneen tasapainoisen kodin genrerajamailta. Yhtye on myös niittänyt mainetta intensiivisestä lavaenergiastaan, joka välittyy varmasti takariviinkin saakka. 

Watery-facebook

CARRY THE WEIGHT
Carry the Weight on helsinkiläinen vuonna 2017 perustettu viisihenkinen melodista hardcorea leipova kokoonpano. Yhtyeen jäsenistö on hyvin kansainvälinen ja samanlainen moninaisuus huokuu myös heidän musiikistaan. CTW:n musiikki rakentuu raskaammista hardcore riffeistä sekä melankolisista melodioista yhdistettynä voimakkaaseen lauluun.

Yhtye on keikkaillut ahkerasti ympäri Eurooppaa sekä Suomea viime vuoden lokakuussa julkaistun debyytti EP:nsä "Low Points" tienoilta.

Carry the Weight - facebook

 

Facebook-tapahtuma


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Myynti loppuu 22.2.2019 20:00.