EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 15.11.2019  /  MDNGT Bar&Club  /  Hyvinkää

MDNGT Live: Petra - PERUTTU

MDNGT Live: Petra - PERUTTU Liput

Tämä tapahtuma on valitettavasti peruuntunut. 

Lippujen palauttamien:

Kätevin tapa palauttaa liput on sähköposti. Ilmoita meille lipun tai lippujen 13-numeroiset koodit ja IBAN-tilinumerosi osoitteeseen hei@tiketti.fi. Lisää otsikkoon tapahtuman nimi sekä teksti palautus.

Lippujen palauttaminen onnistuu myös toimipisteillämme. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa.
Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.Parhaillaan uutta albumia viimeistelevä Petra saapuu Hyvinkään Midiin perjantaina 15. marraskuuta!

Sony Musicille levyttävä laulaja nousi kotimaisen viihdetaivaan tähtien joukkoon jo ysärin lopussa. Tuolloin läpimurtonsa teki Tiktak, jonka pääsolistina Petra toimi. Yhtyeestä muodostui Emma-palkittu, multiplatinaa myynyt kokoonpano, joka jäi tauolle vuoden 2007 lopulla.

Tämän jälkeen vuorossa oli sooloura. Kymmenen vuoden aikana Petralta on ehtinyt ilmestyä kolme sooloalbumia ja kokoelmalevy, joiden jatkoksi on pian tulossa neljäs pitkäsoitto. Hän on hurmannut myös ohjelmissa kuten Vain elämää ja Tähdet, tähdet. Syksyllä Petra nähdään mukana Selviytyjien uudella tuotantokaudella.

Facebook-tapahtuma
MDNGT

www.raflaamo.fi/fi/hyvinkaa/mdngt-bar-club


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00

Liput ovelta 12 €, S-Etukortilla 10 €.